Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

A Led Zeppelin-t is díjazták a Kennedy Center Honors átadáson

US-POLITICS-OBAMABarack Obama Elnök a Fehér Házban adta át vasárnap este a Kennedy Center Honors elismeréseket, melyet több sztárral egyetemben a Led Zeppelin is megkapott.

A díj az Egyesült Államok egyik legmagasabb kitüntetése, melyet azok kaphatnak, akik művészetükkel nagy befolyással vannak az amerikai kultúrára. Az átadót egy show keretében a CBS is műsorára tűzi majd, december 26-án.

Az Elnök beszédében így méltatta a díjazottakat:  ” Ők azok, akik arra inspiráltak minket, hogy máshogy lássunk, máshogy halljunk dolgokat, hogy felfedezzük magunkban azt, amitől különlegesek vagyunk, és hogy lássuk, mennyi szépség van a világon. Ettől olyan fontosak a művészetek.”

Beszédébe azonban humort is csempészett, a Led Zeppelin esetén pl. megköszönte nekik, hogy annyi összetört szállodai szoba után most rendesen viselkednek a Fehér Ház szobájában, ahol egyébként – tette hozzá – amúgy sem lenne egyszerű törni-zúzni, hiszen az ablakok közel 8 centi vastagok, és a Titkos Szolgálat emberei állnak mindenhol.

A további díjazottak: David Letterman komikus-showman, Dustin Hoffman színész, Buddy Guy blues-muzsikus és Natalia Makarova balettáncos.

A LED ZEPPELIN: CELEBRATION DAY C. KONCERTALBUMA ELSŐ HELYEN NYITOTT A MAHASZ ELADÁSI LISTÁJÁN.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.