Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

A Ladánybene 27 születésnapi koncertje!

Két jelentős  évforduló, a tavalyi negyed század és a jövőre kötelezően megünneplendő 27-ik évforduló között félúton ismét az A38-on ünnepli aktívan korosodó mivoltát a hazai reggae élet vezető zenekara a Ladánybene 27.

Az idei, 26-ik születésnap mottója a közelmúlt, a jelen és a jövő.

A koncert program ezúttal a nagy multi kiadók szorításából kiszabadult, saját lábra álló LB27 munkásságából áll. A 2000-es évek CrossRoads istállójában eltöltött kreatív időszak és az abszolút saját kiadású albumok fémjelezte korszak autentikus és modern roots reggae világa jelenik meg ezen az estén.

A 2000-es évek elején mérföldkőnek számító „dupla bomba”, az új sor album és annak DUB remix gyűjteménye, a Reggaekirakat/Links To Babylon mellett a Babylon Cirkusz produkció (ami magában foglalja az címadó LB sorlemez mellett a Rájöttem…Az élet más remix albumot, valamint a Judge Day és Judah riddim albumokat).

A Ladánybene 27 zenéje állandó fejlődésen megy keresztül, ennek egyik „okozója” a billentyűs poszton másfél éve a zenekarban munkálkodó Kálmán András játéka. Ez az este a LB27 új dolgairól is szól, melynek első hírnöke a tavasszal a Petőfi Rádió slágerlistáját hosszú ideig vezető Feel Di Roots – című dal volt. November 12-én több új LB27 szerzeménnyel is találkozhatnak a rajongók.

Ahogy azt a nyári fesztiválokon megszokhattuk, a zenekar erre az estére is kiegészül fúvósaival, Görögh Dani trombitással, Pásztor Ákos szaxofonossal és Ladányi Ádám harsonással. A ritmusszekciót a nagyreményű Knotty Headz zenekar egykori dobos-énekese Krecsmáry Zsolt erősíti, a vokált Mr.Roul NO, az Another Day és T-Rex Riders korábbi énekese színesíti.

***

Az este 20 órakor kezdődik a legfoglalkoztatottabb hazai reggae selecta, Áfonya legjobb zenéivel.

21:00 tól a Vibekillaz zenekar melegíti be a hangfalakat és a közönséget. Ők az idei, A38-on megrendezett Talentométer tehetségkutató második helyezettjei! Nagyon komoly év áll mögöttük, ezzel a felkéréssel a Ladánybene 27 tagjai is szeretnék segíteni útjukat!

22:00-tól ismét a sound system-en a sor, hogy tovább emelje az est hőfokát! Áfonya mester mellé két MC/énekes, Krecsmáry Zsolt és a Vibekillaz-ból ismert nigériai MC B.Best is beszáll.

22:30-kor az LB27 NegusMagus riddimjére kiírt pályázat első három helyezettje,  az Afrodzaqum, Uahdeez aka Tom420 és Bottah B mutatják be saját verziójukat!

23:00-kor a Ladánybene 27-é a színpad!

A koncert után egy hajnalig tartó after party veszi kezdetét! Házigazdák: Selecta Áfonya, MC B.Best és Krecsmáry Zsolt!

LB27 CD-k, kazetták, reggae könyvek, Reggae Camp pólók, érdekességek és ritkaságok extra születésnapi akciók a koncert napján az LB27 Shop-ban az A38-on!

Hatalmas, pozitív vibrálásokkal teli örömzenére számíthat a Ladánybene 27-től és barátaitól, aki ezen az estén ellátogat az A38-ra!

***

2011. november 12. 20:00

Program:

Selecta Áfonya, MC. B.Best (NG), Krecsmáry

NegusMagus riddim pályázat győztesei:

Afrodzaqum, Uahdeez aka Tom420, Bottah B

Vibekillaz

(Az idei Talentométer tehetségkutató 2-ik helyezettje!)

Ladánybene 27

Feat. Mr.Roul NO (vokál, ének), Krecsmáry Zsolt (perka, ének),

Görögh Dani (trombita), Ladányi Ádám (harsona), Pásztor Ákos (szaxofon)

***

Jegyárak: 1600/1900 Ft

Kedvezményes, elővételes jegyek, limitált példányszámban (100 db) az A38 pénztárában és online rendszerében november 11-ig szerezhetők be. November 12-én már csak az A38 pénztárában lehet teljes árú jegyet vásárolni.

Maximum Respect!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.