Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

A KFT a Dob+Basszus vendége

Az elmúlt 5 hónapban új formában, új tartalommal jelentkezett a Dob+Basszus, Lévai Balázs többszörös díjnyertes könnyűzenei tévéműsora a Bárka Színház színpadán. A március 16-án, kedden folytatódó produkció ismert zenekarokat, költőket és színészeket szerepeltet együtt, akiktől egyedi művészi megoldásokat, szokatlan együttműködéseket láthatunk.
A műsor következő vendége a KFT zenekar.
Ezen a márciusi kedd estén megtudhatjuk, hogyan születtek meg olyan híres dalok, mint az Elizabet vagy az Afrika. Ez utóbbira új szöveget ír az est egyik vendége, Vámos Miklós, amit próba nélkül rögtön elő is adnak a fiúk. Koltai Róbert pedig arról mesél a Bárkában, milyen emlékeket őriz a KFT-vel közös munkáiról, sőt, egy óvatlan pillanatban még dalra is fakad. A Dob+Basszus speciális műholdas kapcsolata segítségével ezúttal Herendi Gábor filmrendező jelentkezik be, aki legsikeresebb filmjében felhasznált egy KFT slágert betétdalként.
 
Továbbá a közönséget szórakoztatja még a Dob+Basszus két tehetséges riportere, Mucsi Zoltán és Scherer Péter, valamint a Vének Tanácsa is elmondja véleményét a KFT munkásságáról.
 
Mindezt élőben Lévai Balázzsal, március 16-án este 7 órától, a Bárka Színházban.
 
Jegyek kaphatók a helyszínen, valamint on-line: http://barka.jegy.hu/arrivalorder.php?eid=134288&aid=198&vid=73


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.