Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

A Josh és Jutta elérte a mágikus számot

A duó 2010-es éve igazán ígéretesen indult. Új kislemezzel jelentkeztek az év elején, a fellépéseik száma nem csökken, folyamatosan úton vannak. A dolgos hétköznapok közben stúdiózzák legújabb nagylemezüket is, amely hamarosan napvilágot lát. Nemrégiben ünnepelték fennállásuk 5. évfordulóját is, és e kapcsán kérdeztük Josht.
– Az új nagylemez előfutára az Utolsó éjszakánk követve a trendet friss és dinamikus hangzásával az egész országban nagy kedvencnek számít. A hozzá készült videoklip pedig nem csak hazánkban került a képernyőkre. A hazai zenetévé nézői is a szívükbe zárták a dalt és a klipet, ennek köszönhetően ezen a héten. Josh és Jutta vadonat új felvétele a Viva Chart Show 1. helyén a csúcspozícióba érkezett! – kezdte válaszát az ötéves formáció férfi tagja.
– Mire vagytok a legbüszkébbek?
– Szinte minden olyan eredményre, ami építette a produkciót az elmúlt években, hiszen nagyon felgyorsult a zenei élet, és manapság 1-2 évnél tovább nem tudnak sem hazánkban sem külföldön fenn maradni az új együttesek előadók, jelenleg nagyon ritka azok száma akik 5 év vagy annál tovább fenn tudnak maradni, ami csak úgy sikerülhet ha az emberek érdeklőse nem lankad irántuk. Szerencsére nálunk egyre erősebb az érdeklődés, aminek nagyon örülünk. Két nagylemezzel büszkélkedhetünk amiből az első aranylemez lett a második hamarosan átlépi az ezt a státuszt, 11 kislemez, ebből 6 volt listavezető. Néhány zenei, és közönség díj, szépszámú fellépés hazánkban és a határon túl. Már a tavalyi évben átléptük a mágikus 1.000-es fellépés számot, és ahol egyszer voltunk oda mindíg visszahívnak, szerencsére eddig sehol nem okoztunk csalódást! Egy dalunk megjelent Ausztriában, Németországban és Svájcban is Cd formájában.
– Mivel volt a legtöbb munka?
– Mindig az aktuális megoldásra váró feladat tűnik a legnagyobb munkának, de mindig jön új és a régi akkorra már nem tűnik munkának!
– Voltak nehézségek?
– Megismertetni az egész országgal, hogy létezünk, és bizonyítani hogy van helyünk a hazai piacon, az évek és a tények szerencsére minket igazolnak, de mivel Magyarországon vagyunk mindíg lesznek irigyek, akiket ezúton is puszilunk!

– Mi volt a legviccesebb?

– Rengeteg vices dolog történt, de a kedvencem amikor a pályánk elején engem Juttának, a Juttát Joshnak szólították rendszeresen..
– Hamarosan jön a 3. nagylemezeteket. Milyen lesz az anyag?
– Nagyon modern, nagyon előremutató, és nagyon ütős a dalok tekintetében. Azt hiszem az évekkel mi is tapasztaltabbak, érettebbek lettünk, és kicsiszolódott egy saját Josh és Juttás stílus, ami minden albumnál más, és mindíg egyre jobb. A 3. nagylemezünk is teljesen új irányban készült, de szerencsére az első kimásolt kislemez az Utolsó éjszakánk bizonyítja, hogy jó úton járunk! 🙂
– Bíró –
www.zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.