Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

A HOLDVIOLA ALBUMA A MAHASZ TOP40 ELSŐ HELYÉN DEBÜTÁLT!

A Holdviola produkció “Madárka” című debütáló albuma 2010 első hetében nem várt meglepetést okozott: a kiadvány a MAHASZ Top40 albumlista történetében kiemelkedő eredményt elérve, új előadóként #1 pozícióban indult hódító útjára!
A zenekar “Bánat utca” című slágere mindössze néhány hét alatt országos ismertséget hozott a produkciónak 2009 második felében. A bemutatkozó dal közel fél éve vezeti a MAHASZ single (track) top 10 slágerlistáját, igazi sikersztori a hazai digitális zenei értékesítés történetében. A zenekar klipjeit már több mint 250 000-szer nézték meg a YouTube-on. Az egyre nagyobb számú rajongótábor és a rádióállomások egyre erősödő támogatása (MAHASZ Rádiós Top40 #13) már most garantálja, hogy ez még csak a kezdete a csapat megérdemelt sikereinek.
Az év legvégén látott napvilágot a Holdviola “Madárka” című albuma 12+1 fantasztikus felvétellel. A lemez anyaga igazi csemege és magyar zenei különlegesség a mai hazai piacon. A formáció zenéjében a gyönyörű magyar népdalok modern formában születnek újjá. Erre kiváló példa a debütáló “Bánat utca”, a manapság szintén egyre sikeresebb “Erdő, erdő”, a “Látod Édesanyám”, valamint a lemez további 10 dala is.
A kézdivásárhelyi Profi Rádió TOp 40-es listáján is 1 helyen szerepel a Holdviola – Bánat utca című dala.
Holdviola – Madárka
1. Intro
2. Madárka
3. Akkor szép
4. E kertemben
5. Bánat utca
6. Szivárvány havasán
7. Látod Édesanyám 1. rész
8. Látod Édesanyám 2. rész
9. Erdő, erdő
10. Volt nékem szeretőm
11. Tavaszi szél
12. Hej révész
13. A fényes nap lenyugodott
CD-rendelés (990 Ft): www.holdviola.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.