Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

A Grammy-díjas kanadai szupersztár 'CHRISTMAS' c. albuma október 24-én jelenik meg

BURBANK, Calif., Sept. 6, 2011  — Michael Bublé különleges karácsonyi ajándékot tartogat rajongói számára idén. Október 24-én a többszörös Grammy-díjas kanadai énekes karácsonyi albumot jelentet meg CHRISTMAScímen, a 143/Reprise Records gondozásában. A CHRISTMAS az énekes “Crazy Love” című albumának folytatása, mely több mint hétmillió példányban kelt el világszerte, és többszörös platina lett Amerikában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Kanadában is.

Bublé: “A karácsony mindig is a kedvenc időszakom volt az évből, és a családomnak is, így nagyon régi vágyam volt egy amolyan igazi karácsonyi lemez kiadása. Hiába volt 35 fokos nyári hőség Los Angelesben, teljesen karácsonyi hangulatba kerültünk a felvételkor. Persze sokat segített, hogy karácsonyi dekorációt raktunk fel a stúdióban….július közepén! Hadd mondjam el: édesanyám szerint ez az eddigi legjobban sikerült albumom!”

A CHRISTMAS producerei David Foster, Bob Rock és Humberto Gatica voltak, a felvételek elsősorban a Capitol Recording Studios-ban készültek Hollywoodban, valamint a The Warehouse Studios-ban Vancouverben. Az albumon vendégszerepel Shania Twain a “White Christmas” c. dalban, és a The Puppini Sisters a “Jingle Bells”-ben. Bublé saját felfogásában ad elő olyan klasszikusokat, mint a “Silent Night”, a “Have Yourself A Merry Little Christmas”, az “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas”, vagy a “Santa Claus Is Coming To Town”. Egy új dal is helyet kapott a lemezen, “Cold December Night” címmel.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.