Monday, December 5, 2022
spot_img

Latest Posts

A Genesis megérti, hogy kosarat kapott Peter Gabrieltől

A Genesis tagjai nem neheztelnek Peter Gabrielre, amiért az énekes nem vállalta a szereplést egykori zenekarával a Rock’n’Roll Hírességek Csarnokába való beavatáson.
A Genesis március 15-én lesz tagja hivatalosan is a Hírességek Csarnokának, a beavatási ünnepségen az együttes is fellépett volna. Phil Collinsék azonban hiába hívták meg egy rövid zenélésre Peter Gabrielt, a zenekar egykori frontemberét, ő nem vállalta a szereplést, és jelezte, egyéb teendői miatt el sem megy az ünnepségre. Gabriel talált kifogást is: hamarosan nagyzenekari kísérettel kezd észak-amerikai és európai turnéba és a próbák mellett nem fér bele a gálán való részvétel. A Genesis nélküle nem zenél a ceremónián, de az együttes tagjai nem sértődtek meg, megértően fogadták Gabriel indokait.
“Gabriel szeretett volna eljönni, de igazoltan marad távol, érthető okokból nem vállalta az utazást. Tudom jól, hogy ha tudott volna, eljön a beavatásra, de egyszerűen rossz volt az időzítés” – mondta Mike Rutherford basszusgitáros, és hozzátette: nincs tervbe véve egy újabb Genesis-turné, de nem zárja ki, hogy évek múlva újra napirendre kerül a téma és ismét koncertezni kezd az együttes.
est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.