Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

A GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL A PECSA-BAN KIÁLT HATALMAT A NÉPNEK!

billboard_scale_PRESSHosszú idő után a Ganxsta Zolee és a Kartel december 1-jén végre új albummal jelentkezik, melynek lemezbemutató koncertjére december 29-én a Tetoválók Éjszakáján kerül sor a budapesti PECSA-ban!

Tartalmas évet tudhat maga mögött a zenekar. Év elején egy alapos vérfrissítésen esett át a csapat, de a jelek szerint nem csupán összeforrtak a nyár végére, hanem eddigi pályafutásuk legsikeresebb fesztiválszezonját tudhatják maguk mögött. Akkora le

ndületet kapott a jelenlegi formáció, hogy az összes neves hazai fesztiválon láthattuk, hallhattuk őket és egy felejthetetlen koncertélménnyel ajándékoztak meg bennünket. Májusban pedig új videoklippel is jelentkeztek, melyet természetesen a hamarosan megjelenő „Hatalmat a népnek” című lemezről már jól ismert „MiTiSzó?” című nótához forgattak.

A fentiek tükrében minden bizonnyal hasonlóan fergeteges lemezbemutató koncert előtt állnak a magyar gengszter rap fenegyerekei! Az este különlegessége, hogy a Tetoválók Éjszakája nevű esemény keretein belül kerül megrendezésre, mely az egész világon egyedülálló fesztiválnak számít! Ötven, a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesületéhez tartozó tetováló, kivonul a helyszínre és korábban soha nem látott módon az egész napjukat annak szentelik, hogy a rendezvényre érkező közönség között ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki. Így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik arra, hogy a művészek által hozott minták egyike a szerencsés testét díszítse. Nos, ennél testhezállóbb eseményt pedig el sem tudunk képzelni az amúgy is tetőtől-talpig kivarrt rosszfiúknak!

– Már nagyon várjuk a lemezbemutató koncertet! Rengeteget koncerteztük idén, mindenhol szétszedtük a színpadot, de ez mégis más lesz. Ez nekünk is egy különleges alkalom! Nagyon kíváncsiak vagyunk a közönség reakciójára a koncerten, mivel rengeteget dolgoztunk ezen az anyagon és magán az eseményen is. Szeretnénk, ha az emberek is olyan örömmel fogadnák, mint ahogy mi munkálkodtunk rajta. Ráadásul nagyon baró, hogy egy ilyen különleges és hozzánk is közel álló rendezvény keretein belül mutatjuk be az új anyagot! Abszolút passzol hozzánk! – mondta Ganxsta Zolee

A „Hatalmat a Népnek” korongon Ganxsta Zolee és Big Daddy L mellett több ismerős hanggal is találkozhatunk majd, akik a tervek szerint a lemezbemutató koncerten is tiszteletüket teszik.
Az új lemezen 17 vadonatúj slágergyanús rap szerzemény szerepel, melyek zenei alapja a latintól a rockon át egészen a funky-ig terjed. A számok mennyisége pedig akár utalás is lehet egy majdnem két évtizedes sikertörténetre, mivel a Ganxsta Zolee és a Kartel idén lépett tizenhetedik életévébe.

A dalokra visszatérve a régi idők Vato Loco hangulatához visszanyúló „MiTiSzó?” mellett minden bizonnyal a premier előtt álló „Telepi Gyerekek” lesz az új közönségkedvenc. Míg az előbbi többek között a mindennapi problémák bulizással való leküzdéséről szól, és örökös jókedvre buzdít bennünket már lassan egy éve, addig az utóbbi a Havanna, nyolcker és Angyalföld dzsungeleiben felnőtt telepi gyerekekhez, az igazi magyar gettó szülötteihez szól. Mondhatunk bármit a Kartel zenéjére, egy dolog ezen a lemezen sem változott: a szókimondó szövegek mögött mindig egyértelműen ott lapul az a bizonyos, néha már-már fájdalmasan őszinte és aktuális társadalomkritika, mely tükröt tart elénk, hogy meglássuk benne saját hibáinkat. Ha a változáshoz pedig káromkodni kell, hát üsse kavics! Mert, ahogy azt már szüleink is gyakran kérdezték tőlünk: „– Hát neked nem elég a szép szó?”

Egy szó, mint száz…
Régen várt album és lemezbemutató koncert 2012. december 29-én Budapesten a PECSA Music Hall-ban, egy különleges estén a Ganxsta Zolee és a Kartel gondozásában!

DÁTUM: 2012. december 29.
KONCERT KEZDÉS: 22:00
CÍM: Pecsa Music Hall
1146 Budapest, Városliget Zichy Mihály út 14.
JEGY: Elővételben 2500HUF – Már kaphatóak Ticket Express Hungary hálózatán keresztül, valamint az Eventim.hu rendszerében.
Helyszínen: 3000HUF
Web: www.tetovalokejszakaja.hu | www.pecsamusichall.hu

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/436875833041099/
„MitiSzó?” youtube link:
 http://www.youtube.com/watch?v=lEvxkcmDRnU

Zenekar elérhetőségei:
www.kartel.hu | www.facebook.hu/ganxsta.zolee.kartel

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.