Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

A Fivérek dedikál!

2010-ben a Megasztár tehetségkutató versenyében Magyarország legjobb zenekara a Fivérek csapata lett.
Antal, Róbert és Krisztián valóban testvérek, akiknek családjában a zenélés már hosszú idő óta hagyomány volt, hiszen a szülők és nagyszülők egyaránt a zene tiszteletére és szeretetére nevelték a fiúkat.  Gyerekkorukban a családnak csak egy gitárra futotta, ezért a testvérek felváltva gyakoroltak az imádott hangszeren.
2010-ben a testvérek nagyot álmodtak, és már kiforrott zenekarként jelentkeztek Magyarország legnépszerűbb tehetségkutató versenyébe, a Megasztárba.  A tehetségkutató hatására a zenekar komoly rajongótáborra tett szert.  Koncertjeikre hatalmas közönség kíséri őket, mindenki a fergeteges latin hangulatú bulikat várja, a Fivérek pályája pedig nyílegyenesen ível felfelé.
A csapat márciusban stúdióba vonult, hogy elkészítse első önálló lemezét.  Az album stílusát, hangzását főleg a latin zenei világ határozza meg, de rendkívül izgalmas jazz elemekkel is ötvözik dalaikat. Több saját szerzemény is felfedezhető lesz az albumon, amely 2011. május 5-én  „Luxus tangó” címmel kerül a boltok polcaira.
A Fivérek a megjelenés alkalmából dedikálást is tartanak, mégpedig Szentesen, a Babilon Könyvesházban (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 11).
A dedikálás ideje: 2011. május 11, 17 óra.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A Fivérek dedikál!  2010-ben a Megasztár tehetségkutató versenyében Magyarország legjobb zenekara a Fivérek csapata lett.Antal, Róbert és Krisztián valóban testvérek, akiknek családjában a zenélés már hosszú idő óta hagyomány volt, hiszen a szülők és nagyszülők egyaránt a zene tiszteletére és szeretetére nevelték a fiúkat.  Gyerekkorukban a családnak csak egy gitárra futotta, ezért a testvérek felváltva gyakoroltak az imádott hangszeren. 2010-ben a testvérek nagyot álmodtak, és már kiforrott zenekarként jelentkeztek Magyarország legnépszerűbb tehetségkutató versenyébe, a Megasztárba.  A tehetségkutató hatására a zenekar komoly rajongótáborra tett szert.  Koncertjeikre hatalmas közönség kíséri őket, mindenki a fergeteges latin hangulatú bulikat várja, a Fivérek pályája pedig nyílegyenesen ível felfelé. A csapat márciusban stúdióba vonult, hogy elkészítse első önálló lemezét.  Az album stílusát, hangzását főleg a latin zenei világ határozza meg, de rendkívül izgalmas jazz elemekkel is ötvözik dalaikat. Több saját szerzemény is felfedezhető lesz az albumon, amely 2011. május 5-én  „Luxus tangó” címmel kerül a boltok polcaira.  A Fivérek a megjelenés alkalmából dedikálást is tartanak, mégpedig Szentesen, a Babilon Könyvesházban (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 11). A dedikálás ideje: 2011. május 11, 17 óra.Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.