Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

A Félszigeten koncertezik a legnépszerűbb brit rapper, Tinie Tempah!

Tinie-TempahAugusztus elsején még féláron félszigetezhetsz!

Augusztus 24-én a Félsziget nagyszínpadán lép fel a hip-hop műfaj legkedveltebb brit előadója, Tinie Tempah. A rapper, aki Written in the Stars című dalával a popzenét szeretők szívébe is belopta magát, teljes zenekarral érkezik Románia legnagyobb fesztiváljára, mindössze pár héttel azt követően, hogy abban a megtisztelteteésben részesült, hogy a londoni olimpia nyitóünnepségére a brit könnyűzene legnagyobb nevei mellé az ő dalát  is beválogatták.

A brit hip-hop legismertebb arca 2010-ben, Pass Out című első dalával egyből meghódította a brit slágerlistát, majd a Friskyvel megismételte, a Written in the Stars-szal pedig túl is szárnyalta ezta  teljesítményt.

Tinie sikerének egyik titka a megfelelő közreműködők megtalálása: dolgozott már Snoop Doggal, Kelly Rowlanddel, a Chase and Status-szel, Rita Orával és Ellie Gouldinggal is, az új, októberben megjelenő lemezébe pedig Gary Barlow, Chris Martin, Dizzee Rascal és a The Script is besegít. Ebből az új anyagból is ízelítőt kap augusztus 24-én a Félsziget közönsége Tinie Tempah-től!

A Félsziget Fesztivál augusztus 23-26. között zajló tizedik kiadásának fellépői között szerepel a Dire Straits volt tagjai által alapított és a zenekar nagy slágereit játszó The Straits, Magyarország legnépszerűbb előadója, Ákos, a Children of Bodom, ATB, Netsky, a Dirtyphonics, a New Model Army, a Babylon Circus, a Rotfront és a N.O.H.A. is. A rendezvény támogatói a Ciuc, a Borsec, az Orange, a Pepsi, a MOL és a Rock FM.

A rendezvénnyel kapcsolatos friss információk megtalálhatóak a www.felsziget.ro oldalon illetve a Félsziget hivatalos Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial).

A Félszigetre augusztus elsejéig kedvezményes, 100 lejes áron lehet négynapos bérletet, és 40 lejes áron napijegyet vásárolni. Augusztus 2-től a bérletek 150, a napijegyek 60 lejbe kerülnek. A jegyeket az Eventim jegyterjesztő hálózatában, a www.eventim.ro oldalon, illetve a fesztivál honlapján feltüntetett alternatív jegyterjesztő helyeken lehet beszerezni.

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.