Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

A Félsziget Fesztivál a 2011-es év legjobb rendezvénye!

A Félsziget Fesztivál elnyerte az Év rendezvénye 2011 díjat a VIP Legjei Gálán, amelyet január 16-án tartottak meg a Bukaresti Nemzeti Operában. A díjat Mike Godoroja blueszenész adta át az ünnepségen, és személyes élményei alapján méltatta a fesztivált, amelyen korábban ő is fellépett.

“A Félsziget Fesztivál nevében köszönetet szeretnék mondani a díjért, ugyanakkor a szervezőcsapat köszönetét is tolmácsolom. Büszkék vagyunk arra, hogy a VIP folyóirat olvasói minket választottak az év legfontosabb kulturális eseményének, annál is inkább, hogy a jelöltek között számos rangos fesztivál szerepelt. Úgy érezzük, az olvasók bizalmat szavaztak nekünk, és nagyra becsüljük, hogy a romániai kultúrafogyasztók a legfontosabb kulturális brandek között tartják számon fesztiválunkat” – fogalmazott a díjátadón Balázsi-Pál Előd. A fesztivál kommunikációs igazgatója köszönetet mondott a támogatóknak, partnereknek és együttműködőknek is a rendezvény sikeréhez való hozzájárulásukért.

A Félsziget Fesztivál, amelyet 2011. augusztus 25-28. között Tuborg Green Fest Félsziget néven szerveztek meg, a koncertek, bulik, a kulturális események és a szórakozás tökéletes együttesével örvendeztette meg a fesztiválozókat. A fesztivál tavalyi kiadásának 4 napja 73 ezer látogatót vonzott, akik közel 90 előadó fellépésén vehettek részt – köztük a Romániában először koncertező Iggy and the Stooges, a Hammerfall vagy a K’s Choice zenekarokén.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.