Monday, December 5, 2022
spot_img

Latest Posts

A Faithless előzenekara lehet a Compact Disco!

A hatodik brand:new zenekar óriási lehetőséget kapott, ugyanis ők lehetnek az előzenekar a Faithless március 21-i koncertjén. A Compact Disco-ra, és a további öt jelöltre a Facebookon lehet szavazni január 20. éjfélig. Az óra ketyeg, és a fiúk egyelőre a második helyen állnak, szóval nem árt a rajongóknak még egy-egy lájkot nyomni a banda fényképére!

A Compact Disco-fanoknak azért is érdemes kedvencükre szavazni, mert egy igen kívánatos motivációs ötlettel álltak elő: ha ők nyerik a versenyt, és találkoznak a Faithless tagjaival, megígérték, hogy egy hófehér edzőcipőt aláíratnak Maxi Jazz-zel, és ezt a rájuk szavazók között fogják kisorsolni!

Ennek kapcsán Walkó Csabit, a Compact Disco frontemberét kérdeztük:

Hogy jött az ötlet, hogy jelentkezzetek a versenybe? Vagy csak úgy kiválasztottak titeket?
WCs: Igen, kiválaszottak minket, mi is meglepődtünk, hogy fent vagyunk a jelöltek között. Ez egy nagyon nagy lehetőség, főleg még így, új zenekarként.

Van köztetek Faithless rajongó? Mit fogtok kérdezni tőlük, ha ti lesztek az előzenekar? Szakmai tanácsot?
WCs: Hát, ehhez még néhány lájkra szükség lesz… Egyébként szinte mindannyian szeretjük a zenéjüket, a DJ-nk a zenekarban, Begi, főleg. Hogy mit kérdeznénk? Először is, hogy aláírják-e a cipőt.:) De ezen nyilván nem problémáznának, szerintem lazák. Aztán azt kérdeznénk, hogy hogy lehet ilyen sokáig húzni? :) Megmaradtak mindig igényesnek, jó zenéket csinálnak, és jó régóta léteznek. Ez nagy teljesítmény.

Milyen extrákkal készülnétek erre a fellépésre?
WCs: Több ötlet merült fel, zeneileg adnánk azt, amit eddig, nyilván egy nagyobb hangerőn. A kinézettel, látványvilággal kezdenénk valamit, de ez még csak ötletelgetés szintjén létezik. Eddig kb. tíz jó gondolat született.

Voltatok már Faithless koncerten?
WCs: Igen, a szigeten, hát az egy katarzis, brutális. Magunkból pedig a legjobbat fogunk kihozni, ha nyerünk!

Ti kire szavaznátok?
WCs: Egyértelműen Žagar-ra szavaznánk, őket nagyon-nagyon szeretjük mindannyian. Több DJ is van, pedig előzenekart keresnek, nem értettük pontosan, hogy milyen koncepció alapján válogatták a jelölteket. Szóval Žagar.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.