Monday, September 25, 2023
spot_img

Latest Posts

A Dürer Kertbe hív bulizni a PASO szerelemszörnye

A Pannonia Allstars Ska Orchestra május 4-én, pénteken 20 órától a budapesti Dürer Kert szabadtéri színpadán tartja a Lovemonster című új albuma lemezbemutató koncertjét. A PASO szerelemszörnye a Tenkes kapitányát is randevúra hívja, hogy együtt alaposan megtáncoltassák még a hátsó sorokban állókat is.   

A Pannonia Allstars Ska Orchestra május 4-én, pénteken este a Zöld Pardon nyitása körüli bizonytalanságok miatt az eredeti helyszín helyett a Dürer Kert szabadtéri színpadán mutatja be a Lovemonster című dupla lemezét. Az egyik korong a zenekar negyedik stúdióalbuma, amelynek különlegessége, hogy a dalok a szerelemhez kapcsolódnak, amely témát a 11 tagú csapat korábban még nem dolgozott fel. A szerelemszörny a PASO zenei stílusába is hozott újdonságokat, hiszen a táncra csábító dalok között van karibi szerenád, nagyvárosi swing-ska-jazz, dixielandes rocksteady és rum fűtötte mento is.

– Bár alig egy hónapja jött ki a lemez, nagyon pozitívak a visszajelzések. A Lovemonster a jelek szerint belopta magát a rajongóink szívébe. A május 4-i lemezbemutató koncerten nagyrészt erről a CD-ről játszunk dalokat, de egy-két szám felbukkan majd a dupla lemez másik korongjáról is, amelyen a PASO’s Roots Rockers formáció mutatkozik be. A zenekari tagok ugyanazok, de ebben a felállásban pszichedelikus reggae és dub zenét játszunk.

Ugyanakkor természetesen felcsendülnek majd a régi, nagy slágereink is, például a Tenkes kapitánya, a Hungarian Dish, a Do the Rocka Style vagy éppen a Babylon Focus – mondta KRSA, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.

A PASO lemezbemutató koncertje május 4-én, pénteken 20 órakor kezdődik a Dürer Kert szabadtéri színpadán és 22 óráig tart. A kapunyitás 19 órakor lesz, jegyet kizárólag aznap a helyszínen lehet vásárolni, és 1000 forintba kerül.

A Pannonia Allstars Ska Orchestra még egy jó hírt tartogat a rajongóinak. A zenekar november végén jelentette meg No Love In Town című kislemezét egy Android rendszerekre fejlesztett PASO alkalmazáson keresztül. Ez volt az első alkalom Magyarországon, hogy egy zenekar új dalai egy okostelefonos applikációban jelentek meg. Az iPhone és iPad tulajdonosoknak sem kell már sokáig várniuk, hiszen hamarosan elérhető lesz az iOS rendszerekre fejlesztett alkalmazás is. Ez azt jelenti, hogy rövidesen ők is letölthetnek zenéket, képeket, videókat, exkluzív tartalmakat, információkat a készülékeikre, valamint csatlakozhatnak a PASO Facebook-oldalához, streamelve hallgathatnak zenét és játszhatnak.

Bővebben:

www.paso.hu

www.facebook.com/pannoniaallstars


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.