Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

A Depeche Mode ismét Erdőhegyi Brigit akarta

Egyszer már összejött az egymásra találás. A világsztárok most ismét a magyar énekesnőt akarták egy estére. Persze nem másról van szó, mint hogy a zenészek az exkluzív party-jukra újfent Brigit kérték fel, aki vadonatúj táncos műsorával igyekezett elkápráztatni a fiúkat.
Kezdjük egy kis visszatekintéssel, hiszen nem új keletű az ismeretség. Történt ugyanis, hogy 2006 februárjában hazánkban koncertezett a Depeche Mode. S úgy alakult az időbeosztásuk, hogy akadt egy szabad estéjük.
Úgy gondolták akkor, egy kis kikapcsolódás jót tenne nekik, s a szervezőjük a Cotton Clubbot ajánlotta. Így egy zártkörű exkluzív party keretén belül Erdőhegyi Brigitta csak a zenészeknek és az őket kísérő stábnak mutathatta be show műsorát.
– Nagyon megható volt a fogadtatásuk, állva tapsoltak műsor után. Még sokáig táplálkoztam ebből az élményből. – emlékezett az énekesnő.
S bár kellemes estét töltöttek el akkor a klubban, élvezték az előadás, Brigi mégsem gondoltam, hogy valaha még találkozhat velük, sőt, hogy ismét énekelhet nekik. Pedig ez történt, ugyanis amikor a fiúk ismét Magyarországra jöttek, újfent a Cotton Clubbot és Erdőhegyi kisasszonyt választották maguknak szórakozásnak. Az énekesnő természetesen nagyon meglepődött a híváson, ám örömmel könyvelte el, hogy 4 év távlatából is élénken emlékeznek rá és a produkciójára. Azóta a show persze megújult, így a srácoknak most sem kellett csalódniuk.
Ismét jót mulattak a sztárok
A clubba ezen az estén ismét nem tehette be más a lábát, csak a Depeche Mode és kísérete, így Erdőhegyi Brigi és táncosai kizárólag nekik mutatták be a sikeres előadást. Érdemes megemlíteni, hogy Brigi revüestjének már nyolcadik éve a Cotton Club ad otthont.
Ezért is sietett leszögezni, hogy a sikert nem csak magának, hanem az egész csapatnak tulajdonítja és köszöni, hiszen közös munka gyümölcsét aratták le a dicséretek formájában.
– Kedvességük, lelkesedésük és szívélyességük mit sem változott az elmúlt 4 év alatt, most is hangosan kifejezték elragadtatásukat. Volt olyan dal, amit hangosan énekeltek velem. S mivel az a show amit láttak, a készülő lemezem és koncertem váza is egyben, elismerésük pozitív megerősítés volt. Az előadás után odajöttek gratulálni , közös képeket is készítettünk. Ez is igazolta a korábbi tapasztalatom: barátkozó, közvetlen emberek, akik szívesen mutatják ki ha jól érzik magukat. – elevenítette fel Brigi a kellemes perceket a zene.hu-nak.
– A beszélgetésünk alatt elmondták, mennyire szeretnek Magyarországon lenni, s hogy mennyire jól érezték magukat velünk, itt a clubban. Amikor én távoztam, még javában folyt a buli és az éneklés… Nagy megtiszteltetés volt, hogy ők, akik ennyi embernek okoznak örömet, őnekik én is – ráadásul már másodszorra – örömet szerezhettem. – zárta az Cotton Club sztárja.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.