Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

A Delahoya parádé visszatér Kolozsvár központjába!

afis_A2_parada_landscape2Hat év kihagyás után a Delahoya fesztivál idei kiadását újra a hagyományos Delahoya parádé nyitja meg. Pénteken 17 órától Kolozsvár utcáit ismét az elektronikus zene tölti be, és a Delahoya rave-szellemisége újjáéled a város szívében.

A Delahoya Parádé két óra alatt Kolozsvár legfontosabb pontjainak érintésével jut el a Bükkig, ahol a Gorbó völgyében kezdetét veszi az ország legnagyobb hagyománnyal rendelkező elektronikus zenei fesztiváljának 17. kiadása.
A Delahoya Paráde teljes útvonala: Studház – Napoca (Jókai) utca – Fő tér – Memorandumului (Unió) utca – Mócok útja – Câmpului (Mező) utca – Izlazului (Déli) utca – Primăverii (Kalányos) utca – Sf. Ion utca.
A Youth@Kolozsvár 2015 (Európa Ifjúsági Fővárosa) társszervezőként csatlakozik a parádéhoz, a Tolerance on the Streets üzenettel, a hagyományos kamionos menetet kerékpározók és skateboardosok bevonásával bővítve ki.
“A parádé sok éven keresztül a Delahoya egyik fő attrakciója volt, nemcsak a résztvevők, hanem a járókelők számára is. A parádé visszatérése egy színfolt, amely a Kolozsvárt, Európa 2015-ös Ifjúsági Fővárosát jellemző fiatalos lelkesedésről és a boldogságról szól. A parádé visszatérése társszervezőnknek, a Félsziget Fesztiválnak köszönhetően jöhetett létre. Minden fiatalt szeretettel várunk, hogy osztozzunk velük a zene örömében a Delahoya Parádén” – nyilatkozta Horaţiu Dan Dumitraş fesztiváligazgató.
Csütörtök, június 13. az utolsó nap, amikor még kedvezményes áron lehet jegyet váltani a Delahoya fesztiválra: egy napijegy 40, míg egy kétnapos bérlet 60 lejbe kerül, a sátorozási lehetőséget is magába foglaló bérlet pedig 90 lej. A jegyek az Eventim jegyterjesztő hálózatában, a kolozsvári Toulouse és Shto, illetve a www.eventim.ro oldalon szerezhetőek be.
Péntektől a helyszínen 50 lejért lehet napijegyet, 80 lejért bérletet, és 110 lejért ottalvós bérletet váltani.
A június 14-15-én, Kolozsváron zajló fesztivál zenei kínálata:
június 14.Electro Stage: Cosmic Gate, TiefschwarzKoolSnatt & VixDarius
Breaks Stage: DJ Hype, Emalkay, CodebreakerSeba 1394DownD-FactMarwan
június 15.Electro Stage: Alan FitzpatrickTres PuntosHorace Dan D.A.L.C.A.Just D’Light
Breaks Stage: Black Sun Empire feat. CodebreakerStereo MCs vs. BamŞuie PaparudeDJ Snow & MC AgentShiver, Skar
A Delahoya a bulikon kívül sportprogramokkal, extrém sportokkal, vetélkedőkkel, társasjátékokkal és egyéb szabadidős programokkal várja a fesztiválozókat.
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.