Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

A "Csillag születik" legújabb tehetségeivel indul a június 25-ei T-Mobile Kapcsolat koncert

A 15. T-Mobile Kapcsolat koncert külföldi sztárvendégeként a világhírű amerikai énekesnő, Kesha lép fel világ körüli turnéjának egyik állomásaként Budapesten, előtte pedig a Csillag születik legutóbbi évadjának ifjú sztárjai mutatkoznak be élőben a magyar közönségnek. A rendezvény főtámogatója a Sony Ericsson, médiatámogatói az RTL Klub, a Class FM, a Metropol napilap, a Story, a Best és a Meglepetés magazin, az Exit, az [origo] és a Life.hu, valamint együttműködő partnere a Sony Music.
A Csillag Születik tévés tehetségkutató  műsor harmadik évadjában feltűnt ifjú sztárjelöltek számára fantasztikus lehetőség, hogy a világhírű amerikai popdíva előtt szórakoztathatják a közönséget június 25-e estéjén. Számukra ez lesz az első alkalom, hogy több százezres közönség előtt, élőben megmutathatják tehetségüket. A verseny mindössze tizennégyéves győztese, László Attila mellett színpadra lép Krizbai Teca, az Appril Project és Szabó Ádám is. A „kiscsillagok” itt sem maradnak támasz nélkül, a tehetségkutató néhány korábbi sztárja, Tabáni István, Varga Viktor és Ádok Zoli melléjük áll majd néhány közös produkció erejéig, sőt, a már befutott sztárok egy-egy saját dalt is előadnak.
Kesha, az amerikai popüstökös „Get Sleazy” (Legyél szakadt) című műsorával először lép fel Budapesten a 15. Kapcsolat koncert keretében, ezzel megörvendeztetve hazai rajongóit és mindazokat, akik szeretik a popzenét és a szabadtéri koncertek hangulatát.
A szókimondásáról és különc öltözködéséről elhíresült énekesnő már a tavalyi évben is sikert sikerre halmozott: a Billboard listán a Hot 100 előadó közé került, a TiK ToK szólóalbuma pedig a legtöbbet játszott szám lett 2010-ben. Három száma (TiK ToK, Your Love Is My Drug és a We R Who We R) is felkerült a Billboard Hot 100 listára, az Animal című lemezéből pedig a világon több mint 2,5 milliót adtak el. Tavaly ősszel ő kapta az MTV European Music Awards legjobb új előadói teljesítményért járó díjat, és kétszer is jelölték az American Music Awards-ra, az Artist of The Year és a Pop/Rock – Legnépszerűbb Női Előadó díjakra. Csak az Egyesült Államokban 18 millió, világszerte pedig 23 millió tracket és csengőhangot adott el digitálisan. A sikersorozat természetesen idén is hasonló lendülettel folytatódik: a We R Who We R száma a brit és amerikai slágerlisták élére tört januárban, a „Blow” pedig nemrég kezdte meg hódító útját a klubokban. Amerikai koncertkörútjára pár perc alatt elfogyott az összes jegy, az idei évet pedig Ausztrália meghódításával kezdte. És bizonyára nem lesz ez másként június 23-án induló európai koncertkörútján sem.
Európa egyik legnagyobb zenei rendezvénye, amelyre idén a magyar soros EU-elnökség záró rendezvénysorozatának részeként került sor, a korábbi évekhez hasonlóan a fő szervező T-Mobile-nak és a támogatóknak, azaz a Sony Ericssonnak, az RTL Klubnak, a Class FM-nek, a Metropol napilapnak, a Story, a Best és a Meglepetés magazinnak, az Exitnek, az [origo]-nak és a Life.hu-nak, valamint a Sony Musicnak köszönhetően idén is ingyenes lesz.

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.