Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

A Compact Disco utazik az Eurovíziós Dalfesztiválra

A legjobb négy közé a győztes mellett Caramel, Heincz Gábor “Biga” és a Királytestvérek jutottak a nézők szavazatai alapján. Közülük a zsűri választotta ki a nyertest, vagyis a Compact Disco nevű együttest.

 Az Eurovíziós Dalfesztivált az idén Azerbajdzsánban rendezik.

A Dal című showműsorban nyolcan csatáztak. Az 57. Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének fináléjába jutott a Compact Disco Sound of Our Hearts című dala (szerzők: Pál Gábor, Sándor Attila, Walkó Csaba és Lotfi Behnam), Heincz Gábor “Biga” előadásában a Learning To Let Go (Naughty Monkey), Molnár Ferenc Caramel és saját kompozíciója, a Vízió, Tóth Gabitól a Nem kell végszó (Szabó Zé, Molnár Tamás), Gyurcsik Tibor előadásában a Back In Place (Szabó Zé és Johnny K. Palmer), Veres Mónika “Nikától” a This Love (Molnár Imre, Chris Landon, Taryn Murphy), a Király testvérektől az Untried (Pras Michel, Roy Hamilton, Király Linda), illetve Fábián Juli & Zoohacker dala, a Like A Child (szerző: Palásti Kovács Zoltán és Fábián Juli).

A döntő első részében a nézők voksai döntöttek arról, melyik szám kerüljön a végső négybe, majd a zsűri (tagjai: Wolf Kati, Csiszár Jenő, Rakonczai Viktor és Rákay Philip) választották ki a győztest. A végeredmény alapján Magyarországot a Compact Disco képviseli május 22. és 26. között az Eurovíziós Dalfesztiválon az azerbajdzsáni fővárosban, Bakuban.

hirado.hu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aTWaeyae9Hg&feature=related[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.