Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

A Coldplay mindent megtesz – érted is!

Úgy látszik, mindent megtesz a Coldplay a már meglévő, és leendő rajongóikért is. Új albumokkal rukkolnak elő, fellépnek erre-arra, és még a lustákra is gondolnak: otthonunk kényelmében nézhettük végig pénteki koncertjüket az iTunes-on! Ha erről is lemaradtunk, még megnyerhetjük a dedikált sorkihúzójukat, na meg jegyet későbbi, külföldi bulijukra.

Halad a korral és az igényekkel a banda, az biztos. Londoni fellépésüket az iTunes Fesztivál keretében teljes egészében nyomon követhettük 23 országban az iTunes-szal PC-n, iPhone-on, iPad-en és iPad Touch-on is, valamint az Xfm rádión.
Lesz még koncertjük ezen kívül is, úgyhogy a lemaradóknak sem kell elkeseredniük. Augusztus 3-án szerdán különleges show-val lepik meg a Los Angeles-i UCLA Teniszközpontba érkezőket, és bár a beugrók a rendezvényre már elfogytak, az AT&T-nek még van jegye, csak meg kell nyerni…
Nem hinném, hogy a jövő héten kiruccannánk Los Angeles-be Coldplay-ezni egyet, de relikviát itthonról is be tudunk gyűjteni tőlük. A [email protected] nevünkkel és címünkkel beregisztrálva lehet, hogy nekünk kedvez a szerencse és megkaparinthatunk egy sorkihúzó tollat, aláírva a banda által. Augusztus 2-a erre a jelentkezési határidő!
Bea

mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.