Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

A Cloud 9+ a mozivásznon

A Cloud 9+ egy fiatal magyar csapat, akik annak ellenére, hogy alig egy éve zenélnek együtt ebben a felállásban, már komoly sikereket mondhatnak magukénak mind a közönség, mind a szakma szemében.

A legújabb fantasztikus felkérés a Telenortól érkezett: a telekommunikációs óriás zenehallgató szolgáltatása,  a Deezer legújabb mozikampányába a Cloud 9+ dalát választotta kísérőzenének! A 30 napig most havidíjmentes szolgáltatást reklámozó kisfilmben, mely csak a mozikban, a filmek előtt lesz látható, a Breathe In című vadonatúj Cloud 9+ dal szól, melyet többszáz felvétel közül választott ki a mobilszolgáltató. Nagyon megtetszett a cégnek a modern, lendületes, stílusújító szám – mely a héten egyébként első helyen áll a Viva Tv Local Chartján -, és úgy érezte, ez passzol legjobban az üzenetéhez.

De nem csak országon belül kapták fel a fejüket a szakemberek a “rockstep” stílusban zenélő csapatra: az amerikai Atlantic elektronikus zenei labelje, a Big Beat is elismerő szavakkal nyilatkozott a Cloud 9+-ról. Jelenleg egy együttműködési lehetőség részleteinek kidolgozásán dolgozik a Big Beattel a Magneoton, a zenekar eredeti kiadója.

A srácok 2013. július 20-án szombaton ingyenes koncertet adnak az A38 hajó gyomrában. http://www.youtube.com/watch?v=NNMzbvW7Ad4

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.