Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

A CALYPSO MEGÉRKEZETT!

A Calypso két komoly zenei előképzettséggel rendelkező fiatal, Tóth Boglárka és Lorkó Dávid (David Lorcho) közös projektje.
A populáris, elektronikus modern tánczenei formáció tagjai külön-külön indultak egy zenei tehetségkutató-sorozaton, s mivel mindkettejük szenvedélye a modern zene, kipróbálták, együtt mit tudnak. Egy újramixelt elképzelés, egy új hang és hangzásvilág a modern tánczene palettáján, s el is készült a bemutatkozó dal, a “My Life (vol. 2)”, amely máris hallható, látható és letölthető az alábbi linkekre kattintva!
Miután Bogi felénekelte a dalt, a Systron Digital Pictures és a Delta-Triangle Pictures legmodernebb technikája segítségével a Coke Clubon, majd a stúdióban életre kelt a videoklip is. A Systron Digital Pictures egyébként egy amatőrfilmes csapat, amelyik 1988 óta foglalkozik filmkészítéssel, s feladatuk ezúttal az volt, hogy speciális – saját fejlesztésű – 3D bluebox technológiájukkal egyedi és minőségi látványt csempésszenek a produkcióba.
A sok munka megérte a fáradozást, hiszen a klip már sikerrel fut a 1Music Channel és a MusicMix zenei csatornákon. A Calypso tagjai azonban remélik: ez még csak az első lépés, hiszen már dolgoznak is újabb kislemezükön…

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.