Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Szavazzunk Annamarira!

A Budapesti Operettszínház művésze,  Dancs Annamari   saját szerzeményével bekerült az Euróvíziós Dalverseny magyarországi elődöntőjének legjobb 20 dala közé. A  Dal c. műsorban január 28-án és február 4-én válogatják ki a  versenydalok közül   azt a 4-4 szerzeményt, amelyek  közül majd a február 11-i döntőben  elválik, hogy ki képvisleheti Magyarországot   Bakuban.

Annamari FEEL c. dalával január 28-án, azaz szombaton szerepel. A műsort 20.15 órától ( romániai idő szerint 21.15-től)  élőben közvetíti az m1 és a Duna World Duna II. vagy Duna Autonómia.  A versenyszámokat a zsüri pontozza, ám a legtöbb közönség –szavazatot begyűjtő énekes    is továbbjuthat.

A jó hír az, hogy Erdélyből is lehet majd az Orange és a Vodafone hálózatokból, nem emelt díjas, sms-eket küldeni, egy telefonszámról maximum 10 sms mehet el.  Annamari  számít az erdélyi  nézőkre, bízik abban, hogy úgy, mint az Aranyszarvas Fesztiválon az ő közönsége ezúttal is kitart mellette.

-Nagyon szoros lesz a verseny január 28-án, a legnagyobb nevekkel vagyok egy csapatban, akiket a kereskedelmi csatornák éjjel-nappal promotálnak. De nem izgulok, mert egy  különleges produkciót készítünk a  műsorba – meséli Annamari. –  A Budapesti Operettszínház maximálisan támogatja az Eurovíziós elődöntőben való részvételemet, mint ahogy kiderül a következő linkből:

http://operett.hu/operett.php?pid=read&hId=765

Látványban  és fantáziában nem lesz hiány-folytatja Annamari. -Egész héten próbáltunk, miközben én mandulagyulladással és antibiotikumokkal közdöttem, de  hiszek abban, hogy amit megálmodtunk az Eurovíziós elődöntőre mindenkinek tetszeni fog, és otthonról is sokan fognak támogatni, szavazni!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.