Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

A Budapest Parkban nyitja a fesztiválszezont a Kowalsky meg a Vega

A főváros legújabb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban ad koncertet a Kowalsky meg a Vega május 4-én, pénteken 20 órától. A hatodszor is Fonogram-díjra jelölt zenekar meglepetésekkel várja a rajongókat, valamint egy újabb dalt mutat be Kowalsky és FankaDeli készülő, közös lemezéről.

A Kowalsky meg a Vega idei első, fővárosi szabadtéri koncertjét május 4-én, pénteken 20 órától a Budapest Parkban tartja a Rákóczi híd pesti hídfőjénél, a Soroksári út 60. szám alatt. A zenekar a tőle megszokott, pozitív energiával teli, táncos bulit ígér a közönségnek.

– A korábbi években teltházas koncerteket tartottunk a ZP-ben, idén pedig a főváros legújabb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban nyitjuk meg a nyári fesztiválszezont. A közönség ízelítőt kap Az évtized lemeze című dupla albumunkból, amelyen új szerzemények és a régi nagy slágerek is szerepelnek. Az est vendége FankaDeli lesz, akivel most készítünk közös lemezt. Erről két új számot mutatunk be, és egyéb meglepetésekkel is készülünk a Budapest Parkban – mondta Kowalsky, a zenekar dalszerző-frontembere.

A Kowalsky meg a Vega tavaly novemberben jelentette meg Az évtized lemeze című dupla albumát. Az egyik korongon tíz új dal szerepel, ezek közül az Ébresztő, a Szentlélek network, a Mindhalálon túl és a Csiszolatlan gyémántok című számokat rendszeresen játsszák a rádiók. A másik korongra pedig a rajongók szavazatai alapján az elmúlt évtized legnagyobb slágerei kerültek, köztük a Forradalom Rt., az Új templom épül, az Otthon, édes otthon, a Nem igaz vagy az Ennyi csak. Az évtized lemeze a megjelenése hetében a MAHASZ albumeladási listája élén landolt, a napokban pedig Fonogram-díj jelölést kapott Az év hazai modern pop-rock albuma” kategóriában.

– Mindig nagyszerű érzés, ha elismerik az ember munkáját. A Kowalsky meg a Vega eddig megjelent összes, vagyis mind a hat lemezét Fonogramra jelölték, és a zenekar tavaly el is nyerte a díjat. Óriási megtiszteltetés, hogy nemcsak a közönség, hanem a szakma is úgy véli immár tíz éve, hogy a Kowalsky meg a Vega az ország egyik legjobb könnyűzenei produkciója – tette hozzá Kowa.  

Részletek:

www.kowa.hu

www.facebook.com/kowalskymegavega

http://www.facebook.com/parkofficial

http://www.facebook.com/events/210169089092924/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.