Friday, December 2, 2022
spot_img

Latest Posts

A búcsúzó Kispál és a Borz a Dob+Basszus Live-ban

2009 őszén indult a népszerű Dob+Basszus című könnyűzenei tévéműsor alapján összehozott talkshow a Bárka Színház színpadán. A Coke Club segítségével megvalósult esteken kötetlen beszélgetéseket, érdekes történeteket, szórakoztató játékokat és a legnagyobb slágereket hallhatja, láthatja a közönség. Április 13-án, kedden az augusztusban búcsúkoncertjét bemutató Kispál és a Borz lesz Lévai Balázs vendége a Dob+Basszus Live-ban.

Nem mindennapi találkozások várnak azokra, akik ezen a keddi estén ott lehetnek a Bárka Színházban, a Coke Club által összehozott újabb megismételhetetlen Dob+Basszus Live esten. A Kispál és a Borz zenekart szinte senkinek sem kell bemutatni, hiszen bátran kijelenthető, ez a banda a legnagyobb hatású magyar alternatív rock együttes. Az Emese, a Ha az életben, a Szőkített nő című slágereknek és a Csinibaba betétdalainak köszönhetően minden korosztály hallotta már őket. A Kispál és a Borz 1987-ben alakult Pécsett. Az alapítók közül napjainkban már csak Kispál András és Lovasi András zenél a legendává vált zenekarban. Gazdag múltjukat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy jelenlegi dobosuk, Mihalik Ábel egyidős az együttessel.
Az április 13-i est egyfajta kibeszélőshow lesz. Lévai Balázs a tervezett feloszlás nemrég közzétett híre kapcsán faggatja a tagokat. A Kispál és a Borz ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy az augusztus 9-én tartandó koncertjüket követően feloszlik a zenekar. A döntést azzal indokolták, hogy a tagok már nem érzik úgy, hogy együtt jobb dalokat tudnak írni, mint külön-külön.
Tehát ismét izgalmas, soha nem hallott történetek színesítik a Dob+Basszus műsorát, amelyben a zenekarhoz kötődő illusztris vendégek is feltűnnek. Az est vendége lesz Gryllus Dorka, aki Rotfront nevű berlini zenekarával épp európai turnén van. A művésznő mesél a zenekarhoz fűződő emlékeiről és arról, hogy milyen volt a fiúkkal együtt dolgozni, majd egy dal erejéig csatlakozik is hozzájuk.
Feltűnik még a kitűnő és elragadó híradós, D. Tóth Kriszta, aki az est Top5 listájának ismertetésében segédkezik. A zseniális riporterpáros, Mucsi Zoltán és Scherer Péter ezen az estén is kitesznek majd magukért, s a Vének Tanácsa is meghozza ítéletét a zenekarról. Szó esik még a legendává válás nehézségeiről, Lovasi András Kossuth-díjáról, de lesz még Kispál András léggitár-verseny, valamint a zenekar történetét feldolgozó érettségi vizsga is. Mindezt élőben Lévai Balázzsal, április 13-án este 7 órától, a Bárka Színházban.
mymusic.hu
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.