Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

A Blikk olvasóinak szavazata alapján díjazták a Budapesti Operettszínház legjobbjait!

Hat művészt tüntettek ki hétfő este, sőt kiderült az is, milyen előadásokra számíthat a színház közönsége a következő évadban.

– Az Operettszínház következő évada a Csillagok éve elnevezést kapta, hiszen a premierek szerzői, a művek értéke és a társulat művészei egyaránt rászolgáltak a csillag minősítésre. Bármelyik szerepkört vizsgáljuk, a primadonnáét, a bonvivánét, a szubrettét, mindegyikben két-három, sőt négy fiatal tehetségre oszthatunk egy-egy feladatot, így lesz ez az évad első premierjén is – mondta az Operettszínház igazgatója, Kerényi Miklós Gábor.

Kálmán Imre talán világszerte legtöbbet játszott operettje, a Marica grófnő mellett visszatér az Elisabeth, és színpadra viszik a Ghost című híres film musicalváltozatát is.

A Blikk olvasói kiválasztották az elmúlt évad legjobb művészeit is, a Csillag-díjakat Tóth Béla Endre, a Blikk főszerkesztő-helyettese adta át a színészeknek. A blikk.hu-n leadott szavazatok alapján az évad operettszínésznője Bordás Barbara, színésze Peller Károly lett. Az évad musicalszínésznőjévé Vágó Zsuzsit, színészévé Feke Pált választották. Az évad felfedezettje Dancs Annamari lett, az évaddíjat Dolhai Attila érdemelte ki.

Forrás: blikk.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.