Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

A Back II Black ünnepi hangulatban

Különleges év végi karácsonyi koncertre készül a Back II Black.

Bebéék ismert slágereiket és eddig színpadon sosem hallott dalaikat dolgozzák fel egy, a BIIB-től szokatlan koncerthangulatban a Millenáris Teátrum színpadán,  december 27-én.

– Kijelenthetjük, hogy egy igen sikeres évet zárt a Back II Black?

Bebe:  – Igen. Az idei év két, számunkra fontos díjjal és sok sikeres koncerttel telt, tehát mi nem panaszkodhatunk. Úgy érzem, a rádiók változásai is jót tettek nekünk, hiszen sokkal több BIIB dallal találkozhat a hallgatóság. Több új dalunk is jó fogadtatásra talált és a “Nem kell” című slágerünk toplistás volt az év első felében heteken át.

– Milyen díjakkal lettetek gazdagabbak?

Bebe: – Az első a Fonogram díj volt. Az év albuma kategóriában a Funkybiotikum című albumunk lett az Év Nagylemeze. Erre van miért büszkének lenni. Erős mezőnyben, általunk is tisztelt és nagyra tartott előadók közül választottak minket, ami számunkra még értékessebbé tette ezt az elismerést.

A másik kissé személyesebb, de annál inkább értékes díj. Az év zeneszerzője Erdélyi András lett, aki idén tavasszal vehette át az Artisjus díját. Mi nagyon örültünk az elismerésnek, hiszen ez a díj kicsit talán a BIIB elismerése is. András eddigi kiváló munkásságának nagyon jó megerősítése volt ez a díj, amit így összefoglalva úgy is értelmezhetünk, hogy az Év Albuma, az Év Zeneszerzőjétől. Talán kevesen tudják, de a BIIB dalok jó részét András jegyzi, mint zeneszerző.

– Most pedig jöhet az Év Koncertje??

Bebe: – Hát nekünk valószínüleg igen. Ezt azért is mondom mert – bár sok jó koncerten vagyunk túl az idén is, sok élménnyel, sikerrel – de ez a koncert lesz számunkra az év koncertje. Teljesen más hangszerelésben és hangulatban tálaljuk a dalainkat, úgy ahogy csak nagyon ritkán, vagy még sosem hallották tőlünk. Azt is mondhatnám, hogy karácsonyi ajándék lesz karácsonyi csomagolásban. Ez a mi ajándékunk a közönségnek egy exkluzív koncert keretében. Bár a jövő év lesz a zenekar jubileumi 15. éve, ami sok meglepetéssel és eseménnyel lesz tarkítva, de ez az év számunkra azért elég ünnepire sikeredett, amihez egy ilyen koncert dukál. Ez a koncert egy méltó évzárás és a jövő évi jubileumi év méltó kezdete is egyben, amire mindenkit nagy szeretettel és sok izgalmas zenei fordulattal várunk december 27-én a Millenáris Teátrumba!!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.