Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

A 2014-es karácsony sem múlik el Fenyő Miklós koncert nélkül!

Fenyő Ünnep | 2014. december 29. | SYMA Rendezvényközpont

A Fenyő Ünnep fantázianevű koncert hosszú évek óta a karácsonyi szezon egyik legszórakoztatóbb magyar zenei eseménye. Fenyő Miklós idén visszatér a SYMA Rendezvényközpont színpadára – 2014. december 29-én este 8-tól a rajongók ismét átélhetik az igazi hazai rock’n’roll élményt!

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen az elmúlt 42 évben nem kevesebb mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A ’70-es és ’80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock’n’roll műfajba – az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta Magyarországon is megvalósítani, és időről időre fergeteges show-val előrukkolni.
feny1Olyan slágerek fűződnek Fenyő Miklós a nevéhez, mint a “Hotel Menthol“, a “Limbó Hintó“, a “Rock and Roll Party“, a “Csókkirály“, a “Napfény a jégen” vagy a “Made in Hungária“.
Dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeresnek bizonyultak, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt.
A rajongók legnagyobb örömére idén, az év utolsóelőtti napján ismételten megrendezik a Fenyő Ünnepet.

Fenyő Miklós minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. A megszokott minőségű hang- és fénytechnika, a kivetítők, a látványvilág, na és az elmaradhatatlan, különleges énekhang teszi felejthetetlenné a show-t. Egy kiváló művész, számtalan remek sláger – élje át Ön is újra Fenyő Miklós fergeteges ünnepi koncertvarázsát!

Az idei koncert sztárvendégei Ullmann Mónika és Miller Zoltán, akik Miklóssal együtt és külön-külön is készülnek egy-egy meglepetéssel.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.