Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

WARGA PISTI: Hidd el…

Megjelent a Megasztár villamosvezető új albuma!
Az énekest egy ország zárta szívébe a Megasztár sorozat után. Mindenki úgy emlékezik rá, hogy ő a tehetséges, ámde rendkívül egyszerű, őszinte, tiszta szívű villamosvezető. A tehetségkutató verseny után jelentkezett egy slágergyanús dallal, amit a rádiók is előszeretettel játszottak (“Csillagok közt járok”), de azóta nem nagyon hallottunk az róla.
Warga Pisti egyik rádióinterjújában éppen arról mesélt, hogy teljesen leállt körülötte minden, egyedül maradt, és nagyon szüksége volna szakmai segítségre, menedzserre. Ezt hallotta Környei Attila popmenedzser, aki már a Megasztárban felfigyelt az énekes tehetségére. A riportnak köszönhetően hamarosan megállapodtak, és ez év elején már elkezdődhettek az új lemezének munkálatai. 
A “Hidd el…” című lemez dalainak szerzője – egy kivétellel – a volt R-Go gitáros, Kozma Tibor. Pisti már régebben is sokat dolgozott a zenésszel, és az csak egy különös véletlen, hogy a menedzser épp a volt R-Go-s kollégáját kérte fel a lemez megírására. Mint kiderült, még a Megasztár előtti időkből több olyan szerzemény lapult a fiókban, amit a gitáros Pistinek írt. Ezek közül egy pár dal felkerült az új lemezre, többek között a “Jöjj, ne hagyj el” és a “Hosszú az út” című lírai dalok.
A lemezen Pisti több új oldaláról is bemutatkozik. Először is mint dalszerző, a “Boldog vagyok” című dallal. Ez élete első szerzeménye, ami felkerülhetett egy lemezre. Az énekesről menet közben az is kiderült, hogy tehetséges szövegíró. Elsőnek csak egy dal szövegének megírásával próbálkozott, de az annyira jól sikerült, hogy végül az összes dalnak ő lett a szövegírója. Így teljes egészében az énekes lelki világa tükröződik ezen a lemez. Szövegeiben elsősorban a saját problémáiról, vágyairól énekel, a mindennapi küzdelmeiről, családjáról, gyerekeiről – tiszta, őszinte egyszerűséggel. Kijelenthetjük, hogy szövegeiből kivétel nélkül sugárzik mindaz a határtalan szeretet, ami az énekes szívében lakozik. A lemezt hallgatva, minden esélye megvan Pistinek a hosszú távú sikerre.
Warga Pisti lemezével kapcsolatosan feltétlen említést kell tennünk a kiváló hangmérnök, hangszerelő Dandó Zoltán munkájáról. Hangszereléseiben kivételes érzékkel formálta a dalokat a szövegi világhoz.
Az énekes mára már elmondhatja, hogy nem maradt egyedül. Profi csapat áll mellé, és jelenlegi munkaadója a BKV is támogatja az énekest művészeti munkájában.
És hogy miért lett Varga Pisti “Warga Pisti”?
Mivel mindenki csak úgy ismeri Pistit, hogy ő a villamosvezető énekes, ezért egy nem hivatalos névadói ceremónia során a zenész kollegáik egy “W” betűt ragasztottak vezetéknevéhez. Mostantól Pisti művészneve: Warga Pisti = Villamosvezető Varga Pisti.
Kapcsolódó link: www.vargapisti.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.