Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

20 éves az Irigy Hónaljmirigy

Kiadatlan dalokkal, hatalmas meglepetésekkel készülnek a születésnapi bulira.

Az Irigy Hónaljmirigy nagyszabású születésnapi bulit szervez 2010. december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Idén húsz éves zenekar – három év kihagyás után – látványos, zenei humorban bővelkedő koncerttel búcsúztatja az idei évet. A közel három órás koncert felöleli az elmúlt húsz esztendő legnagyobb és legsikeresebb dalait. A buli bővelkedik meglepetésekben, az óriási, több emeletes torta formájú színpad elemei süllyednek, forognak, ahogy azt még más előadónál nem láthattuk.

Az Irigy Hónaljmirigy 20 év alatt 10 nagylemezt adott ki, ebből mind a 10 platina-, és aranylemez lett!

A mirigyes fiúk a rajongóknak több akcióval is kedveskedtek. Meghirdették az Én Megamirigy castingot, amelyre jól éneklő fiatalokat vártak. A legjobb 20 énekes együtt léphet fel a nyolc kannal a december végi koncerten.  Következő meglepetésként összeválogatták 20 év 10 kedvence című albumukat, amelyen még kiadatlan felvételek is találhatók.

A lemez mellett megjelent a zenekar életét átívelő könyv is: „A barátság receptje 8 személyre!! címmel, amelyben a nyolc Mirigy felidézi a régi időket, elmesélik a kulisszatitkokat, és a  koncertek fanyar-édes pillanataiba is engednek betekinteni.

És, hogy mi a titok, így vallanak erről:

„Vegyél nyolc különböző fazonú srácot a kilencvenes évek elejéről, akik imádnak zenélni, és lételemük az ökörködés. Hozd őket össze, adj nekik valami idétlen nevet, majd a létrejött speciális keveréket fűszerezd meg a szórakoztatás iránti elkötelezettséggel meg némi szerencsével, és máris kész a recept.”

A többi titok 2010. december 29-én, este 8-tól fog kiderülni a Papp László Budapest Sportarénában.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.