Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

15 ezren vettek részt a Félsziget második napján

15 ezer látogatót vonzott a Félsziget Fesztivál második napjára a Gorillaz Sound System, a The Rasmus, Fedde Le Grand, a Parov Stelar Band, Charlie, illetve a nap további 20 előadója és szabadidős programjai. A nagy számban érkező látogatók szükségessé tették a sátortábor területének 200 sátorhellyel való bővítését, természetesen ezzel párhuzamosan a mobilvécék számát is megnövelték. A nap első csúcspontja a Parov Stelar Band kora délutáni koncertje volt a Kiss Teraszon, ahol a többezres közönség „Nagyszínpad! Nagyszínpad!” skandálása közepette másodszor si bizonyították nagyszerűségüket.

A finn The Rasmus szintén másodszor vett részt a Félszigeten, és most is hasonló  szeretettel fogadta őket a Weekend Main Stage közönség, mint négy éve. Az est főzenekara, a Gorillaz Sound System fellépését még nagyobb érdeklődés övezte, a rendkívül látványos proejkciókra épülő showt több mint tízezren követték.

Eközben a Ciuc Party Stage előtt alig fért a Charlie zenéjétől elvarázsolt tömeg, de korábban szintén komoly közönségsiker t aratott itt az új énekessel lrkező Pokolgép és a Compact zenekar is.

A világszerte óriási népszerűségnek örvendő holland dj, Fedde Le Grand fellépése a Freedom Music Arenában szintén a nap csúcspontjai közé tartozott: a tomboló közönség alig fért az 1500 négyzetméteres sátorban, és a helyzet az őt követő Suie Paparude live setre sem változott.

Ezzel párhuzamosan a Kiss Teraszon a Nero a fesztivál egyik legnagyobb partijánk kezdeményezőjévé vált, és az underground elektronikus zenék hívei Dom&Roland és Klute szettjén is kitartottak.

2010-ben a Coca-Cola mutatja be a Félsziget Fesztivált, a Kiss FM és a Prima TV

médiatámogatásával. Főtámogatók: az Orange és a Ciuc – a fesztivál hivatalos söre.

Szervezők: a Sziget Management és a MIÉRT. Társszervező: a Román Lottótársaság.

A rendezvényt támogatja Hargita Megye Tanácsa.

A több mint hetven koncertet, 30 sportágat, filmeket, színházi előadásokat, strandolást, extrém sportokat és rengeteg szórakozási lehetőséget kínáló Félsziget Fesztiválra a helyszínen 240 lejért lehet bérletet, és 100 lejért napijegyet váltani.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.