Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

15 éves a Hooligans

A tizenötödik jubileumát ünneplő HOOLIGANS zenekar új honlappal, új videóklippel, válogatáslemezzel és dokumentumregénnyel készül az évfordulóra. A májusban induló országos turnén, valamint a december 11-i ünnepi koncerten az elmúlt másfél évtized legnagyobb slágereiből válogatnak majd. Születésnapi meglepetésként az extravagáns ékszereiről ismert THOMAS SABO első hazai nagykövetének a HOOLIGANS zenekart választotta.

A tizenötödik jubileumát ünneplő HOOLIGANS zenekar hatalmas lendülettel vette bele magát a megújulásba: ennek első jeleként újjászületett a hivatalos honlap, a http://hooligansweb.hu/, amely a továbbiakban minden zenekarral kapcsolatos tartalmat összefoglal. A rajongók nagy örömére elkészült a „8-szemközt” második videója is: az „Illuzió” után a „Küzdj az álmodért” című dalhoz forgattak klipet.
A készülő válogatáslemez előszeleként már a „8-szemközt” című albumra is felkerült két korábbi sláger, a „Paradicsom” és a „Várok rád” újraértelmezett verziója – az elmúlt évek legnagyobb slágereit ugyanis egy dupla válogatáslemezen foglalják össze, ami októberben fog megjelenni az EMI kiadónál. A jubileumi évre a HOOLIGANS egy különleges turnéval is készül, ami május elsejétől indul országszerte: a másfél évtized legkedvesebb dalaiból álló műsort a turnét záró, 2011. december 11-i ünnepi koncerten is előadják a Budapest Sportarénában.
Az elmúlt évek izgalmas és fordulatos történeteit Zoltán János író egy gazdagon illusztrált dokumentumregényben foglalja össze. A könyv lapjain közeli rálátást kapunk a zenekar tagjainak személyiségére és életére, valamint az egyéniség, a stílus, a szövegvilág, a háttérmunka és az előadásmód összefüggéseire.
Születésnapi ajándékként az extravagáns ékszereiről ismert THOMAS SABO nemzetközi ékszermárka az első magyarországi nagykövetének a HOOLIGANS zenekart választotta: Ördög Tibor “Csipa”, Tóth Tibor, Kiss Endre “Endi” és Késmárki Zsolt a  nyilvános fellépések alkalmával ezentúl a THOMAS SABO vadító és különleges ékszereit viseli majd.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWt5oQCeGHw&feature=player_embedded[/youtube]

mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.