Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

Andras De Laszlo és Richard Clayderman együtt zenél!

ede568-003-MFA pikoló trombita mestere, Andras De Laszlo csatlakozik a világhírű zongoraművész,Richard Clayderman németországi turnéjához idén szeptemberben. A közös zenélés 11 állomásán a két sztárzenész mellett Andrei Lugovski operaénekes lép fel; ez a formáció először mutatkozik be a német közönség előtt.

A két szólista fantasztikus játékával és a lenyűgöző hangú énekes által előadott neoromantikus szerzemények katartikus élményt ígérnek.

 http://www.andrasdelaszlo.de

www.clayderman.co.uk

Andras De Laszlo: A magyar születésű művész tanulmányait Budapesten és Freiburgban végezte, majd a Berlini Szimfonikus Zenekar és a Rádió zenekarában játszott. Andras ezt követően a Max Raabe Palast Orchester zenekarában lett szólótrombitás. A független szólókarrier innentől kezdve már csak idő kérdése volt számára. Andras de Laszlo mára Németország egyik legelismertebb szóló trombitása. Magyarországi debütó albumán olyan jól ismert dallamokat dolgozott át trombitaszólóra, mint az „Álomhajó”, a „Fly Me To The Moon”, vagy az „Over The Rainbow”. Andras de Laszlo jellegzetes zenei újraértelmezéseiben a dalok új pompájukban ragyognak fel, és egyfajta rejtéllyel vannak megfűszerezve. A lemezre felkerült Illényi Katicával rögzített duettje is, a „Szivárványdal, melyen mind a ketten énekelnek és zenélnek.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.