Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Megjelent a The Killers legújabb dala a Runaways

The-Killers-Runaways-LyricsA szeptember 17-én megjelenő legújabb nagylemezükről, a Battle Born-ról elsőként kimásolt kislemezdal hivatalos világpremiere július 10-én reggel volt, Zane Lowe Rádió1-es műsorában. 

A Lowe-val való beszélgetés során a Killers frontembere, Brabdon Flowera megerősítette azt a tényt, hogy kíváncsi az emberek véleményére a dalokkal kapcsolatban, hogy miket írnak róla az interneten Azt mondta: „Bűnös vagyok, hisz tudni akarom mi a helyzet. Azt akarom, hogy az emberek szeressék, épp ezért kíváncsi vagyok a reakcióikra.
Hozzátette azt, hogy biztos volt abban, hogy tetszeni fog a rajongóknak.: ”Mindig is jót sejtettem a számmal kapcsolatban. Jó belegondolni, hogy ismét együtt fogunk játszani, azt akarjuk, hogy az emberek megismerjék ezt az új számot.” Az énekes azt is elmondta hogy a szeptemberben megjelenő lemezen olyan dalok szerepelnek majd mint a ‘Heart Of A Girl’, ‘Flesh And Bone’ és a  ‘Carry Me Home’.
A The Killers egyébként ismét ellátogat kishazánkba, a Sziget Fesztivál zárónapján láthatják a rajongók az amerikai zenekar koncertjét a Nagyszínpadon.

Szandi

Forrás: nme.com

http://mymusic.hu/20120711_the_killers_uj_dal_runaways

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.