Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Kulisszatitkok és sok-sok további újdonság az idei Fonogramon!

Amint arról már korábban beszámoltunk, megvan a kategóriánkénti 5-5 jelölt a 2012 Fonogram – Magyar Zenei Díjra (itt megtalálhatóak), és hamarosan a nyerteseket is megismerhetjük: a 2012. május 8-i gálaestet élőben közvetíti a Magyar Televízió.

Online közvetítés – a színfalak mögött
Újdonság idén, hogy a gálaest hivatalos műsora mellett a nézők az öltözőkbe, sminkszobákba is bepillanthatnak, valamint az eseményen résztvevő zenészek és celebek beszélgetéseiből is elkaphatnak egy-egy foszlányt. A “Fonogram Backstage” riportere mindent és mindenkit megmutat, ami a televíziós adásban nem látható. Igen, néhányan biztos káromkodni is fognak! 😉
Nézd te is, nézzék a barátaid is – egy iPadért!!!
A “Fonogram Backstage” adása a Fonogram Facebook oldalán és a Fonogram weboldalon lesz látható a gála ideje alatt (2012. május 8-án, 20.45-től). A rajongók közben chatelhetnek, kommentálhatják is a látottakat – és már most elkezdhetik meghívni a barátaikat, hogy nézzék együtt az online adást! Meghívni itt lehet a barátokat, és a barátok is meghívhatják az ő barátaikat, és ők is az övékét, és ők is… minél több nézőt hívsz meg Te – közvetve vagy közvetlenül -, annál több pontot kapsz; aki a legtöbb pontot szerzi, egy iPad 16GB Wi-Fi készüléket nyer!!!
Ballantine’s After Party és különdíj
A gálaestet követően kezdődik a Ballantine’s After Party, ahol a közönség együtt bulizhat a zenészekkel és a popszakmával; a zenéről Bárány Attila és a Compact Disco DJ-szettje gondoskodik! Az after party-ra belépőt kaphat, aki szavaz a Ballantine’s Facebook oldalán a kedvenc énekesére, énekesnőjére, együttesére.
Nagy eseménynek ígérkezik tehát az idei Fonogram – Magyar Zenei Díj Gálaest – légy részese Te is!
További infók: www.fonogram.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.