Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

ÁKOS – Előkelő idegen

Egy év koncertszünet után teljesen megújult produkcióval tért vissza a színpadra Ákos. A több mint két évtizede töretlen pályájú dalszerző-előadó igazán izgalmasnak ígérkező elektronikus előadással jelentkezik, amely          – vadonatúj dalok mellett – nagy slágereket és áthangszerelt repertárdarabokat vonultat fel komoly látványtechnika kíséretében.

A“2012-es szintirock” koncertprogram az idei nyáron mindössze három alkalommal áll színpadra, a VOLT Fesztiválon, a BalatonSound-on, illetve a jubileumi Sziget nulladik napján.

Ezzel egyidőben készül a stúdióban a szintipop-hangzású új Ákos korong, amelynek első dala 2012. április 12-én ELŐKELŐ IDEGEN címmel lát napvilágot. A maxi kiadvány ezúttal egy CD-t és egy DVD-t tartalmaz. A CD-n hat felvétel hallható: a címadó, vadonatúj ELŐKELŐ IDEGEN című szerzemény albumverziója és remixei. Olyan nevek értelmezték át az új dalt, mint Lepés GáborSzakos Krisztián, valamint a Compact Disco. Sőt ezúttal maga Ákos is jegyez egy remixet a kiadványon.

A DVD-n az összes verzió megtalálható sztereóban és kétfajta kódolású 5.1-hanggal is (DD5.1 és dts). Ugyanitt kapott helyet a vadonatúj videóklip több verzióban, három új videónapló-bejegyzés az elmúlt időszak munkálatairól és aklipforgatásról.

A gazdag tartalmat felvonultató kiadvány különlegesen szép digipack papírtokban lát napvilágot.

www.akos.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.