Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

10 év után debütált a Csak Van zenekar

Első nagylemezét adta ki a dunaszerdahelyi Csak Van zenekar, amely az idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.
Eklektikus a lemez. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a könnyedebb hangszeres élőzenét” – így mutatta be Viola Ferenc (Ferke) a Csak Van zenekar első stúdióalbumát az Új Szó című pozsonyi napilap hétfői számában.

Az öttagú együttes tagjai a közös interjúban elmondták még, hogy a lemezkészítés miatt az utóbbi hónapokban a szokásosnál kevesebb koncertet adtak.
A jég hátán is a korong című, október közepén magánkiadásban megjelent album legrégebbi szerzeménye már szerepelt a 2007-es, négy dalt tartalmazó CD-lemezükön is. “Újrahangszereltük, a mostani zenéje közelebb áll a szöveg világához. Három zeneszám van, amit kimondottan erre a lemezre készítettünk” – mondta Szabó László (Szampó) basszusgitáros.
A CD mellé egy könyvet is csomagolt a Csak Van. A zenei anyaghoz Bíró Szabolcs, az együttes énekese írt egy miniatűr rockregényt. “Olyan formátumú, mint a CD-borító. Zsírkígyó a címe, a kilencedik könyvem. Egy dunaszerdahelyi rockzenekarról szól, sok a párhuzam velünk és a csallóközi zenei élettel. A második felében van valami, amihez internet is kell” – mesélte Bíró Szabolcs a könyves lemezről.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.