August3 , 2021

  Zsír táncot vár a Maszkura és a Tücsökraj

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  maszkuraA Maszkura és a Tücsökraj legújabb klipjében a rajongók lesznek a főszereplők. A zenekar mobiltelefonnal vagy kézi kamerával felvett képsorokat vár tőlük a legőrültebb, legviccesebb táncmozdulataikról. Az amatőr felvételt akár augusztus 4-én az óbudai Kobuci Kertben is rögzíthetik az érdeklődők a Tücsökraj következő önálló koncertjén.    

  Szokatlan videóklipet tervez harmadik nagylemeze, a tavasszal megjelent Sztárzseni egyik dalához a Maszkura és a Tücsökraj. A zenekar szerzeményeiben egyedi hangzásvilággá érik össze a funky, a latin zene, a hip-hop, a magyar nóta, a jazz, a swing és a csárdás, de a Zsír a track című dalban felbukkan egy újabb stílus, a diszkó is.   

  – Ezt a számunkat fricskának szántuk, hiszen a szövege és a zenéje is némileg csúfondáros, csipkelődős. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy a Zsír a track hangulatához illő klipet készítünk a rajongóink segítségével. Arra kérjük őket, hogy a nyári fesztiválokon és a zenekar egyéb fellépésein mobiltelefonnal vagy kézi kamerával vegyék fel saját maguk vagy a barátaik legőrültebb, legviccesebb, legfelszabadultabb, legszégyentelenebb táncait. Nem lesz nehéz, mert a színpadról mi is látunk olyanokat, akik elég bátrak ahhoz, hogy idétlenek legyenek. A legjobb dilinyós amatőr videókból vágjuk össze a klipet, amit majd ősztől lehet látni. Az érdeklődőket arra kérjük, hogy ne direktben küldjék el a felvételeiket, hanem töltsék fel valamelyik óriásfájl-küldővel, és a linket juttassák el hozzánk a [email protected] e-mail címre augusztus 15-ig – mondta Kertész Csaba, a Maszkura és a Tücsökraj gitárosa.      

   

  A rajongók Budapesten legközelebb augusztus 4-én, szombaton este 8 órától a Kobuci Kertben találkozhatnak a zenekarral, sőt akár ott is felvehetik a klipbe szánt videójukat.

  – Ez az egyik kedvenc fővárosi helyünk, ahol minden évben fellépünk. Idén is szerepeltünk már itt a Nufolk Fesztiválon, de ez lesz az első önálló, nyári koncertünk a Kobuciban. Játszani fogjuk a régi, nagy kedvenceket és természetesen az új album, a Sztárzseni dalait is. A számok sorrendjét megbolondítjuk, így változatosan jönnek majd egymás után a csárdás-mulatós, a diszkó-funk vagy éppen a nótázós hip-hop számaink. A lényeg, hogy alaposan megtáncoltassuk a közönséget- tette hozzá Kertész Csaba.

  A Maszkura és a Tücsökraj július 27-én a Bükfürdői Gyógy- és Bornapokon, július 28-án a Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon, augusztusban pedig a budapesti Sziget Fesztiválon, a pusztaottlakai Like Fesztiválon, a keszthelyi Vince Balaton Borfesztiválon és a szegedi SZIN-en ad koncertet.

   

  A Zsír a track c. dal:

  http://www.youtube.com/watch?v=zU3fMAusZEA

   

  Részletek:

  www.tucsokraj.hu
  www.facebook.com/maszkuraesatucsokraj

  spot_img