Zorán visszatér Tokajba

Date:

A tavalyi nagysikerű koncert után újra a tokaji Paulay Ede Színházban koncertezik Zorán. A mára legendává vált zenész a Tavaszi Turnéja során ejti útba a borok fővárosát április 13-án, kedden este hét órától. A tokaji fellépés Zorán szinte egyetlen koncertje az észak-kelet magyarországi régióban.

Másfél évvel ezelőtt fergeteges tapsvihar köszönte meg a hallottakat Zorán tokaji koncertjén. A sikeres előadást április 13-án egy újabb követheti, mert újra a zempléni kisváros színházában koncertezik a legenda.
A 2008-as koncert teltház előtt zajlott, amire most is igen komoly esély van még annak tudatában is, hogy a város színháza mintegy 300 férőhelyet biztosít a közönségnek.
Zorán ezúttal tavaszi turnéjának keretein belül látogat el a borok fővárosának teátrumába. Mint ahogyan az a művésznél megszokott, az úgynevezett kamara előadásokra a szokásosnál kisebb, de annál válogatottabb muzsikusok kísérik el. A turné során a Fonogram-díjjal kitüntetett Sipeki Zoltán gitáros mellett állandó billentyűse, Kovács Péter Kovax kíséri Zoránt, a vokalistákat pedig az Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara alkotta trió adja majd.
A tokaji Paulay Ede Színházban tartandó koncert szinte az egyetlen észak-kelet magyarországi állomása Zoránnak. A Borok Fővárosa mellett legközelebb csak a szolnoki (április 26.) és az egri (április 27.) fellépésén láthatják a rajongók a művészt.
mymusic.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...