Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Zorán visszatér Tokajba

  A tavalyi nagysikerű koncert után újra a tokaji Paulay Ede Színházban koncertezik Zorán. A mára legendává vált zenész a Tavaszi Turnéja során ejti útba a borok fővárosát április 13-án, kedden este hét órától. A tokaji fellépés Zorán szinte egyetlen koncertje az észak-kelet magyarországi régióban.

  Másfél évvel ezelőtt fergeteges tapsvihar köszönte meg a hallottakat Zorán tokaji koncertjén. A sikeres előadást április 13-án egy újabb követheti, mert újra a zempléni kisváros színházában koncertezik a legenda.
  A 2008-as koncert teltház előtt zajlott, amire most is igen komoly esély van még annak tudatában is, hogy a város színháza mintegy 300 férőhelyet biztosít a közönségnek.
  Zorán ezúttal tavaszi turnéjának keretein belül látogat el a borok fővárosának teátrumába. Mint ahogyan az a művésznél megszokott, az úgynevezett kamara előadásokra a szokásosnál kisebb, de annál válogatottabb muzsikusok kísérik el. A turné során a Fonogram-díjjal kitüntetett Sipeki Zoltán gitáros mellett állandó billentyűse, Kovács Péter Kovax kíséri Zoránt, a vokalistákat pedig az Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara alkotta trió adja majd.
  A tokaji Paulay Ede Színházban tartandó koncert szinte az egyetlen észak-kelet magyarországi állomása Zoránnak. A Borok Fővárosa mellett legközelebb csak a szolnoki (április 26.) és az egri (április 27.) fellépésén láthatják a rajongók a művészt.
  mymusic.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.