Zorán jubilál az Arénában

Date:

December 29-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Zorán. Az énekes, aki októberben új szólólemezzel is jelentkezik, tizedik koncertjére készül az Arénában.

Zorán elmondása szerint a 2011. végi koncert is tartogat újdonságot, hiszen várhatóan októberben jelenik meg legújabb szólólemeze. “Hétfőn megyünk be a stúdióba, és kezdjük meg a felvételeket. A dalokat döntően Presser Gábor és Sztevanovity Dusán írták, de közreműködtek más szerzők is” – árulta el.
Mint Zorán hangsúlyozta, az új lemeznek fontos szerepe lesz az évzáró koncerten; a friss számok egy külön bemutató blokkban fognak szerepelni. Az este nagyobbik felében azonban korábbi dalok hangzanak el.
“Minden előadó számára egészen különleges élmény az Arénában színpadra lépni. Nem lehet elmagyarázni, milyen érzés, amikor az ember felmegy arra a dobogóra, és egyszer csak mellbe löki az a tízezer embernyi érdeklődés” – szólt a helyszínhez való kötődéséről Zorán.
Az év végére tízes szériává bővülő fellépéssorozat még az Aréna helyén álló egykori Budapest Sportcsarnokban kezdődött 1992-ben. “Első alkalommal magam is némi megroggyanást éreztem itt, persze az első dalok után minden helyrebillent” – idézte fel az előadó.

est.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...