X Faktor – Sztárok Erdélyben

Date:

A nagy népszerűségnek örvendő magyarországi tehetségkutató, az X Faktor második kiadásának sztárjai is ellátogatnak Erdélybe: a Félsziget szervezőcsapatának, valamint a Magyar Ifjúsági Értekezlet tagszervezeteinek (MAG, CSTIT, HÁRIT, GYTIT, UIET) szervezésében idén a február 28. és március 4. közötti időszakban a legjobb 8 versenyzővel találkozhatnak majd a rajongók, köztük természetesen Baricz Gergővel, a legsikeresebb erdélyi résztvevővel. A koncertsorozatról egy két napos, minden helyszínt érintő sajtótájékoztató körút keretén belül számoltak be a szervezők, kitérve az előadók programjának, a jegyterjesztésnek, valamint a közönségtalálkozóknak a részleteire is.

Kocsis Tibor, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kováts Vera, a Rocktenors, Lil C és az Apollo 23 erdélyi turnéja február 28-án, kedden a marosvásárhelyi sportcsarnokban veszi kezdetét, ezt követően Csíkszeredában (március 1.,csütörtök), Sepsiszentgyörgyön (március 2., péntek), Gyergyószentmiklóson (március 3.,szombat) lépnek a sportcsarnokok színpadára az előadók. Az X Faktor sztárjainak erdélyi fellépéssorozata március 4-én, vasárnap a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban zárul.

A minden helyszínen este 7 órakor kezdődő koncertekre elővételben jegyek 25 RON-ért, a helyszínen pedig 30 RON-ért kaphatóak, míg a 12 éven aluli rajongók 15 RON-ért és szülői felügyelettel tekinthetik meg kedvenceiket. A jegyek elővételben Marosvásárhelyen február 17-től, a többi városban február 20-tól a MIÉRT tagszervezeteinél, valamint a helyi médiapartnereknél szerezhetőek be.

A rendezvénysorozat főtámogatója a Tusnád Ásványvíz. További információk a koncertekről, illetve a jegyterjesztés helyszíneiről a www.facebook.com/xfaktorsztarokerdelyben oldalon olvashatóak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...