Wolf Kati: nem leszek külföldi sztár

Date:

Wolf Kati jó úton halad afelé, hogy egész Európában ismert és közkedvelt legyen, ő mégis inkább Magyarországon maradna. Pedig az énekesnő dala, ha minden jól megy, franciául is hallható lesz. 
Amikor Wolf Kati néhány hónappal ezelőtt elindult az Eurovíziós Dalfesztiválon, s színpadra lépett Düsseldorfban, talán maga sem gondolta, hogy szereplése micsoda vihart kavar. A Szerelem, miért múlsz? című dal, illetve annak angol nyelvű változata, a What About My Dreams? annak ellenére, hogy csak a középmezőnyben végzett, hatalmas sikert aratott, s egyre-másra kap az énekesnő külföldi megkereséseket. Nemrég Svédországban adott koncertet, ahol kellemes meglepetésben volt része.
– Nagyon jó érzés volt, hogy a svéd fellépésemre még Angliából is jöttek rajongók, de egyébként a közösségi oldalamon található profilomra is sokan írnak Európa számos területéről – a legkülönbözőbb helyekről – érkeznek bejegyzések – kezdte Kati. – Most egy francia nyelvű remix változata is született a dalnak, egy kanadai szövegíró írta hozzá a szöveget. Érdeklődés van, ha minden jól megy, feléneklem franciául is. Igaz, ezen a nyelven egy szót sem beszélek, úgyhogy tanárhoz is kell mennem miatta, ha úgy alakul. Kemény feladat lesz – nevetett az énekesnő.
Az X-Faktorban rivaldafénybe került sztárt azonban sokkal jobban érdekli a családja, a gyermekei, a magyar pályafutása, mint egy esetleges európai karrier.
– Örülök, ha vannak az országunkon kívül felkérések, de őszintén szólva nem erőltetem a külföldet, számomra az itthoni dolgok sokkal fontosabbak. Itt vannak a gyerekeim, a családom, azt hiszem, nem is vagyok olyan típus, hogy könnyedén el tudjam engedni a gyökereimet – mesélte a kétgyermekes édesanya, aki Magyarországon gőzerővel dolgozik, hiszen hamarosan elkészül az új dala.
Dobos Péter
borsonline.hu
http://www.borsonline.hu/news.php?wolf-kati-nem-leszek-kulfoldi-sztar&op&hid=45040
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...