Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Wasabi Kht.: Magyar Dal Napja után Hangfoglalás

  Elkészítette első klipjét a jazz/etno/rock fémjelezte Wasabi Kht. a Hol halnak meg a galambok? című dalhoz. A youtube-on egy ideje már fellelhető a gyönyörű kisfilm, és a zenekar az ősz folyamán élőben is megmutatkozik több nagy rendezvényen. Ott lesznek többek között szeptember 11-én a Magyar Dal Napján, illetve szeptember 30. és október 2. között a Hangfoglaláson.

  Gőzerővel készül a fellépésekre a Wasabi Kht. Nagy Gábor, a Zanzibar egykori gitárosa négy kitűnő zenésztársával, Hajdú Nelly énekesnővel, Hain Réka basszusgitárossal, Kludovácz Csaba dobossal és Bodzsár Tamás trombitás-billentyűssel 12 új, izgalmas és eklektikus számmal tört be a zenei piacra.

  A szerzemények – köztük a Csillagos ég, az Énrám vajon mi vár, a Hol halnak meg a galambok? és a Fáradt vagyok – meghallgathatók a www.myspace.com/wasabikht oldalon és az együttes facebook oldalán is.

  A zenekar legutóbb klipet forgatott a Hol halnak meg a galambok című szerzeményükből, amelyben a bársonyos hangú énekesnő galamb-lánynak öltözve figyeli az embereket: http://www.youtube.com/watch?v=HqiT2M50gUg.

  „A szám üzenete, hogy próbáljunk meg felülemelkedni a mindennapi élet nehézségein és vegyük észre a szépet, a jó dolgokat az életünkben” – hívta fel a figyelmet Nagy Gábor. A szöveg szintén Hajdú Nelly fejéből pattant ki, míg a klipet Miskovics Róbert rendezte a tagokkal karöltve, míg a vágó Hain Réka volt.

  A Wasabi Kht. fellép a Magyar Dal Napján a Campona parkolójában szeptember 11-én, a Corvintetőn szeptember 17-én a Fényes foltok zenekar előtt, és ott lesznek a Hangfoglaláson is, szeptember 30. és október 2. között a SYMA csarnokban.

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HqiT2M50gUg[/youtube]

  További információ:
  www.myspace.com/wasabikht

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.