August2 , 2021

  Vonósnégyes is lesz a Kowalsky meg a Vega lemezbemutatóján

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Több hónapos szünet után április 14-én végre újra Budapesten koncertezik a Kowalsky meg a Vega. A zenekar a Barba Negra Music Clubban mutatja be „Az évtized lemeze” című dupla albumát, valamint dalpremiert tart és ízelítőt ad az év végére várható big band hangulatú lemezéről.

  A Kowalsky meg a Vega tavaly decemberben jelentette be, hogy négy hónapig egyáltalán nem ad klubkoncertet a fővárosban. A rajongóknak nem kell már sokáig várniuk, mert a zenekar április 14-én végre újra színpadra áll a Barba Negra Music Clubban. Az évtized lemeze című dupla album egyik CD-jén tíz új szerzemény, a másikon pedig egy 18 dalból álló best of válogatás található. A lemezbemutató koncerten a rajongók az új számok mellett természetesen hallhatják majd a legkedveltebb régi slágereket is az elmúlt tíz évből, és a zenekar meglepetésekkel is készül.

  – A Facebook oldalunkon regisztrált VIP-tagok a következő napokban, hetekben e-mailben kapják meg ajándékba a Kowalsky meg a Vega vadonatúj szerzeményét, amelynek Mosolydal a címe. Az április 14-i lemezbemutató lesz az első alkalom, hogy ezt a dalt élőben adjuk elő, vagyis ősbemutatót tartunk. Emellett egy kis ízelítőt adunk abból, hogyan szóltak a dalaink vonósnégyessel és zongorakísérettel januárban a Művészetek Palotájában. Három dalt fogunk így előadni, amelyek a terveink szerint az év vége felé várható, szimfonikus, big band hangulatú új lemezünkön is szerepelnek majd – mondta a zenekar dalszerző-frontembere, Kowalsky.

  A Kowalsky meg a Vega lemezbemutató koncertjének előzenekara a Johnny Cash feldolgozásokat játszó Nyughatatlan lesz. A belépőjegyek elővételben a helyszínen és a zenewebshop.hu oldalon 1800, a koncert napján pedig 2300 forintba kerülnek.

  A budapesti buli előtt a Kowalsky meg a Vega és az Ocho Macho zenekar közösen lép fel március 15-én Debrecenben, a Lovardában az Illegál Fesztiválon.

   

  Részletek:

  www.zenewebshop.hu/kiemelt/kmav-lbk-belepojegy-33198.html

  www.kowa.hu

  www.facebook.com/kowalskymegavega

  spot_img