Visszatér az UFO – A '90-es évek sikercsapata

0
471

Egy évtized kihagyással újra színpadon az UFO.  A dance trió tagjai, Cynthia, Doris és Dr. Love, több hónapja gőzerővel készülnek, hogy újra elkápráztassák a közönséget.
1996-ban jelent meg első nagylemezük „Szerelemdoktor” címmel, melyet rövid időn belül követett a „Párizs” című kiadványuk, majd végül, de nem utolsó sorban 1999-ben jelent meg a „Tarzan” címet képviselő harmadik nagylemezük.
A csapat rövid időn belül az ország egyik nagy kedvence lett. Dalaik a slágerlisták éleit ostromolták, a legkeresettebb disco fellépői közé tartoztak.
Napjainkban egyre népszerűbbek a retro partik, ahonnan az UFO együttes dalai sem hiányozhatnak. Ki ne ismerné a „Nyár van”, „Napolaj”, „Katonadolog” című slágereket!?
Cynthia, Doris és Dr. Love az elmúlt időszakban egyre több felkérést kapott ilyen jellegű rendezvényeken való szereplésre. Az idő haladtával eldöntötték, újra összeállnak és eleget tesznek a megtisztelő felkéréseknek.
Az együttes különös izgalommal készül a nagy visszatérésre, melynek első állomása március 23-án, a Budapesti Corvinus Egyetem ÁF Felező bálján lesz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here