Visszatér az UFO – A '90-es évek sikercsapata

Date:

Egy évtized kihagyással újra színpadon az UFO.  A dance trió tagjai, Cynthia, Doris és Dr. Love, több hónapja gőzerővel készülnek, hogy újra elkápráztassák a közönséget.
1996-ban jelent meg első nagylemezük „Szerelemdoktor” címmel, melyet rövid időn belül követett a „Párizs” című kiadványuk, majd végül, de nem utolsó sorban 1999-ben jelent meg a „Tarzan” címet képviselő harmadik nagylemezük.
A csapat rövid időn belül az ország egyik nagy kedvence lett. Dalaik a slágerlisták éleit ostromolták, a legkeresettebb disco fellépői közé tartoztak.
Napjainkban egyre népszerűbbek a retro partik, ahonnan az UFO együttes dalai sem hiányozhatnak. Ki ne ismerné a „Nyár van”, „Napolaj”, „Katonadolog” című slágereket!?
Cynthia, Doris és Dr. Love az elmúlt időszakban egyre több felkérést kapott ilyen jellegű rendezvényeken való szereplésre. Az idő haladtával eldöntötték, újra összeállnak és eleget tesznek a megtisztelő felkéréseknek.
Az együttes különös izgalommal készül a nagy visszatérésre, melynek első állomása március 23-án, a Budapesti Corvinus Egyetem ÁF Felező bálján lesz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...