Sunday, October 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Visszatér a népszerű magyar formáció

  Az izgalmas lánycsapat 10-12 évvel ezelőtt fülbemászó slágerekkel tette le névjegyét a hazai pop-porondon. Bedhy, Bee és Honey tervezgeti a nagy visszatérést.

  Igeeen! Nem csalás, nem ámítás majdnem 10 év szünet után a ´90-es évek második felének legsikeresebb lánytriója újra együtt, még pedig az eredeti felállásban!!!

  „Bedhy-Bee-Honey a 3 angyal”, akik persze az idők során már hölgyekké, pontosabban igazi dögös nőkké lettek. Három igazi kiforrott egyéniség tér most vissza a színpadra, hogy a rendelkezésükre álló fellépő időben „kifacsarják” közönségükből az utolsó szusszt is! Kétség nem fér hozzá, hogy sikerrel fognak járni, hiszen a három énekesnő 2002 óta folyamatosan színpadon volt más-más élő produkciókban, külföldön és kishazánkban egyaránt szórakoztattak…Most eljött az idő, hogy ismét egyesítsék erejüket és higgyék el ez annyira jó lesz, hogy buli után azt fogják gondolni – a reggel még túl messze van!

  A fellépő műsorban elhagzanak a legnagyobb Bestiák slágerek – természetesen újraénekelt és naprakész verzióban – és pár mai külföldi kedvenc illetve magyar retro sláger, színtén a hangulatnak megfelelő remixelt változatban. Garantált a jó hangulat!!!!


  zene.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.