Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Világegyetemista bált tart a Müller Péter Sziámi AndFriends

  Világegyetemista bál címmel rendez koncertet a Müller Péter Sziámi AndFriends szombaton az óbudai Kobuci Kertben. A zenekar ősszel megjelenő új albumáról is bemutat ízelítőt.
  A szervezők közlése szerint a Müller Péter Sziámi AndFriends termékeny, innovatív, ugyanakkor hagyományőrző alkotócsoport, amely egyben baráti társaság. Az együttes folyamatosan játssza az egykori URH, a Kontroll-Csoport, a Sziámi, a korai Európa Kiadó és néhány más underground formáció kiemelkedő dalait.
  A négy éve aktívan együtt zenélő AndFriends mostanában számos koncertet adott a főváros nagyobb helyszínein (A38, Budapest Kongresszusi Központ, G3, Kobuci, Dürer Kert) és tavaly óta fesztiválzenekarként is számon tartják. A zenekar gyakran lát vendégül előadókat más zenei műfajokból, a színházi szakmából, valamint az élő múltból. Felléptek már az AndFriendsszel Pintér Béla és társulata színészei is.
  Várhatóan idén ősszel jelenik meg a Müller Péter Sziámi AndFriends harmadik CD-je új szerzeményekkel. Közülük a Szeretni még minden idők itthon legtöbbször (123 módon) feldolgozott magyar dala lett, lefordítottak lovári és szinto nyelvre, valamint jiddisre és angolra is. Az új anyag munkacíme: Ne vess magadra!.
  A baráti társaság tagjai: Müller Péter Sziámi (ének, dalszövegek), Kirschner Péter (zeneszerzés, gitárok, vokál),
  Roszik Hella (ének, hegedű), Varga Orsolya (billentyűs hangszerek), Angler Ákos (dobok), Winterverber Csaba (basszusgitár). A koncerten vendégként közreműködik Kiss László (URH, Európa Kiadó) és Szekeres András (Junkies), az előzenekar az Azur lesz.
   
  MTI

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.