Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Vár a holnap címmel új lemezt készített Wolf Kati

  – Vár a holnap címmel hétfőn kerül a boltokba Wolf Kati új lemeze; az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselt énekesnő november 20-án a fővárosi RaM Colosseumban mutatja be friss anyagát.

      Az album címadó dalát, a Vár a holnap című szerzeményt már néhány hete játsszák a rádiók, a számhoz készült videoklip az album megjelenésével párhuzamosan debütál – tájékoztatta a kiadó Sony Music Hungary az MTI-t. A Vár a holnap a lemez második dala, a dallamára készült Life Goes On címmel egy angol nyelvű felvétel, amely szintén szerepel a CD-n.
  Wolf Kati új albumára tizenhat felvétel került. A nyitódal természetesen a Szerelem, miért múlsz?, amelynek kétnyelvű (magyar-angol) verziója, a What About My Dreams? májusban döntős volt és a 22. helyen végzett a düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztiválon. Utóbbi is felkerült az albumra, akárcsak Dj Dominique remixe a Szerelem, miért múlsz?-ra. Megtalálható a lemezen Sarah Connor From Sarah With Love című slágerének feldolgozása is.
  A zeneszerzők között van Rakonczai Viktor, Rácz Gergő, Szűcs Norbert, Dajka Krisztián, Nemes Csaba, Symbien (vagyis Sztevanovity Krisztián, Sztevanovity Dusán fia), valamint Wolf Kati édesapja, Wolf Péter is írt három dalt. A szövegeket Czutor Zoltán (Belmondo), Geszti Péter, Johnny K. Palmer, Janky Balázs, Miklós Tibor, Mozsik Imre, Szente Vajk, Szűcs Norbert és Sztevanovity Dusán írta.
  “Öröm volt elkészíteni ezt a lemezt, hiszen mindegyik dalát nagyon erősnek érzem. Sokszínű albumot készítettünk, büszke vagyok arra, hogy rengeteg tehetséges és elismert alkotóval dolgozhattam együtt. A november 20-i lemezbemutató koncerttel nagy álmom fog teljesülni” – mondta az énekesnő.
  Wolf Kati kisgyermekként tűnt fel, amikor 1981-ben a Vuk című nagy sikerű rajzfilm főcímdalát – édesapja, Wolf Péter szerzeményét – énekelte. Diplomáját a Zeneakadémia Tanárképző Intézetében szerezte szolfézs-karvezető szakon. 2009-ben Wolf-áramlat címmel adott ki lemezt, rajta egy duettel Horváth Charlie-val. Tavaly bekerült az egyik televíziós tehetségkutató verseny döntőjébe.

  Dallista:
  1. Szerelem, miért múlsz?
  2. Vár a holnap
  3. Angyal
  4. Játék
  5. Körforgás
  6. Az, aki voltam
  7. Mától minden máshogy lesz
  8. Kéz
  9. Remeg a Föld is
  10. Várj még
  11. Rám talált
  12. Lángolj
  13. From Sarah With Love
  14. What about my dreams? (Eurovision Edit – Hunglish)
  15. Life Goes On
  16. Szerelem, miért múlsz? (DJ Dominique Remix)
  Album megjelenés: november 14.
  Lemezbemutató nagykoncert: nov 20., Budapest, RaM Colosseum
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NgsiqrJpzPg&feature=channel_video_title[/youtube]

  MTI

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.