Valótlanságok jelentek meg Dancs Annamariról! A magyar énekesnő cáfolja a pletykákat

Date:

Dancs Annamari nem nevezett be a rangos versenyre, ehelyett inkább három operettszerepet vállalt el a bukaresti Nemzeti Operett Szinházban.
Az elmúlt hetekben az interneten több hir is megjelent arról, hogy az Eurovision 2010-es hazai döntőjén Dancs Annamari is ott lesz, ugyanis a helyi állami csatorna, a TVR leközölt egy 50-es listát, amelyen javasolta azokat az előadókat, akik képviselhetnék Romániát Európa legnagyobb zenei versenyén. Az felsoroltak között az Annamari neve is szerepelt.
Mint lehetséges versenydalra, a youtube-on a rajongók montázsokat készitettek az énekesnő legújabb felvételére, az A-ha című dalra, a videókat pedig egy hét alatt több ezren töltötték le, ebből sokan arra következtettek a népszerű erdélyi énekesnő is indult dalversenyen, azonban ez nem igaz.
Ebben az évben nem jelentkezem az Eurovisionra! – szögezte le a zene.hu megkeresésére Annamari.
– Sem az A-ha-val, sem más dallal, több okból kifolyólag. Az igaz, hogy az A-ha-t készítettük elő a versenyre, de a dalt az országos rádiók már azelőtt játszották, hogy a verseny új, december 7-i szabályzata megjelent volna. Eddig, és az EBU törvényei szerint minden ország október 1. után bemutathatta a produkcióit, az idén Románia ezen változtatott. Amikor kijött az új szabályzat elkezdtünk dolgozni Dj White-tal egy másik felvételen, mert tudtuk, hogy egy már bemutatottal nem nevezhetünk – mesélte Annamari.
Érdekes, hogy az A-ha szerzője maga az énekesnő és Dj White, akinek a nevéhez fűződik a Live your life című dal is. A szövegiró Aris Kalimeris görög porducer, aki a tavalyi moldvai versenyző Hora din Moldova szövegét is irta.
Annak ellenére, hogy van egy másik Eurovisionra készült munkám is, mégsem szándékozom versenyezni az idén, mivel nagyon sűrű az év eleji programom: januárban és februárban egy 50 állomásos turnén veszek részt a Hahota társulattal – szinte minden este fellépek. A szabadnapjaimban pedig a bukaresti Ion Dacian Nemzeti Operett Színházban próbálok, ahol felkértek három szerep eljátszására a három legismertebb operettben: a Csárdáskirálynőben, a Víg özvegyben és a Marica grófnőben. Március elején pedig Kanadában koncertezek. Ennyi teendő mellett egyszerűen fizikailag nem tudok felkészülni a megmérettetésre. Eljön majd annak is az ideje, ígérem! – fejezte be a zene.hu kérésére adott tájékoztatást Annamari.
www.zene.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...