Újra támad a Tigris

Date:

2012-re mindössze fél tucat koncertet tervezve, de újra összeáll a Tigris. Az eredeti – Copy Cont sem nélkülöző – felállásban újraéledő csapat jelenleg egy vadonatúj EP-n dolgozik, amelyet januárra ígér.
A szolnoki punk-rock reggae csapat, a Tigris két éve szüntette be a munkát egy-egy teltházas szolnoki és budapesti koncerttel, és idén a tagok úgy döntöttek, hogy újra írnak pár dalt közösen. A Copy Cont is tagjai között tudó banda jelenleg is a stúdió mélyén tevékenykedik, munkájuk gyümölcsét pedig Tigris – 2012 Maxi címen tölthetjük le a webről jövő januárban – mindhárom dalt teljesen ingyen.
2008-as megszűnésekor már országosan is népszerű banda az első korszakában mindössze egy nagylemezt és egy maxit jelentetett meg, s most – újraéledésük hajnalán – 3 új számmal rukkolnak elő. A csapat az eredeti felállásban dolgozik, és most is minden adott lesz ahhoz, ami a Tigrist ismertté és elismertté tette: a hazai színtéren teljesen egyedi módon keverik a lazább és keményebb stílusokat. Lendületes, feszes zene, dallamos refrének sok vokállal, dancehall, reggae, punk/rock-riffek és ugye a szövegek: a műfajnak megfelelően zöldek, és füstösek.
A csapatot az energikus élő előadásmód keresett fesztiválfellépővé tette, és ha sikerül összeegyeztetni a tagok elfoglaltságait, akkor várhatóan évente 5-6 alkalommal az új dalokkal is színpadra állnak majd.
kultura.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...