Újra összejönnek zenélni a Rolling Stones tagjai

Date:

E hónap végén több év után újra együtt fog próbálni a Rolling Stones három tagja – jelentette be az együttes gitárosa, Keith Richards.

A próbákon Richards mellett a másik gitáros, Ronnie Wood és a dobos, Charlie Watts vesz majd részt, az énekes, Mick Jagger egyelőre nem jelezte a többieknek, hogy megjelenik-e. „Csak egy kicsit játszogatunk együtt – mondta a Rolling Stone magazinnak Richards. – Nem akarunk feltétlenül gyakorolni vagy dalokat írni, csak az a lényeg, hogy együtt legyünk. Ott leszek én, és jön Charlie meg Ronnie is, ez így kezdetnek nem is rossz. Persze Micket is szeretettel várjuk, és szerintem meg is fog jelenni, de egyelőre csak össze akarunk egy kicsit rázódni.”
A bejelentés kapcsán természetesen rögtön elindult a spekuláció azzal kapcsolatban, hogy a jövőre 50 éves zenekar jubileumi turnéra készül, ez azonban még egyáltalán nem biztos, néhány napja a a zenészek ugyanis eltérően nyilatkoztak az Observernek azt illetően, hogy szeretnének-e együtt zenélni az évforduló alkalmából. Wood a lapnak azt mondta, „mindenképpen meg kell csinálni” a turnét, Richards szintén reménykedett benne, hogy a terv megvalósulhat, Watts azt nyilatkozta, neki mindegy, hogyan alakulnak a dolgok, Jagger viszont úgy fogalmazott: „Nem tudom. Nem nagyon járunk össze mostanában.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...