Új dobossal ciripel Maszkura és a Tücsökraj

0
408

maszkura_es_a_tucsokraj3November 23-át már most érdemes bejelölni minden Maszkura és a Tücsökraj rajongó naptárában. Este 9 órától az iSKOLA klubban lép fel a zenekar, amely a 2012-es lemez, a Sztárzseni anyagát mutatja be, de régebbi dalok is hallhatóak majd a mintegy másfél órás programban.

Új dobossal koncertezik Maszkura és a Tücsökraj, miután Révész Csanád helyét Földesi Attila vette át. Ennek megfelelően a hangzásvilág is más lesz kissé, hiszen nem várhatják el, hogy Attila pont ugyanúgy üssön, mint elődje.

– Sajnos elérkezett zenekarunk életében az, amiről reméltük, hogy sosem fog. Révész Csani öt év közös zenélés után nem tudta tovább elképzelni jövőjét a zenekarban, mást szeretett volna csinálni. Tiszteletben tartjuk a döntését és barátsággal válnak el útjaink. Igyekeztünk az övével megegyező hajszínű dobost találni, így a választás a kiváló Földesi Attilára esett. Reméljük, tőle is minden koncert után megkérdezi majd a közönség, hogy hány éves. Ezt Budapesten először november 23-án tehetik meg az iSKOLA klubban (volt Tűzraktér) – mondta Kertész Csaba gitáros.

Az iSKOLA koncerten a Sztárzseni album anyagai mellett korábbi dalok is felhangzanak. A bulihoz egy ízelítő videó is készült.

– A csapat mostanra kipihente a lemezkiadás fáradalmait, elkezdünk tehát új dalokat készíteni. Egy feldolgozás is várható, de erről egyelőre nem szeretnék többet elárulni – tette hozzá Kertész Csaba.

A fővárosi fellépés után a csapat másnap, vagyis november 24-én Pakson, a Café Bongo-ban zenél este 10 órától, majd december 7-én Szegeden, a Rongy Bárban, december 29-én pedig Ajkán, a Rakéta presszóban szórakoztatja a közönséget.

Videó az iSKOLA bulihoz:

http://www.youtube.com/watch?v=nVQ9f5WzB5s

A Zsír a track című dal:

http://www.youtube.com/watch?v=zU3fMAusZEA

 

Részletek:

www.tucsokraj.hu
www.facebook.com/maszkuraesatucsokraj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here